Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

H λειτουργία του Γυμνασίου Μαραθώνα

Ανακοινώνουμε ότι πριν λίγη ώρα ήρθε στο σχολείο βυτιοφόρο και έβαλε στη δεξαμενή του κυρίως κτιρίου του σχολικού συγκροτήματος του σχολείου μας 600 ( εξακόσια ) λίτρα πετρέλαιο μετά από εντολή του Αντιδημάρχου κ. Θοδωρή Καλπακίδη. Μόλις δέχτηκα τηλέφωνο από τον πρατηριούχο που με βάση το διαγωνισμό έχει αναλάβει την προμήθεια με πετρέλαιο σχολείων του Δήμου και μου είπε ότι έρχεται στο σχολείο να εφοδιασμό με πετρέλαιο. Φαίνεται ότι το πρόβλημα λύνεται. Ετσι αύριο αύριο το πρωί το σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά. Αποφασίσαμε ως Σύλλογος Καθηγητών και με την παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων κ. Ψαρομμάτη, να μη γίνουν τα μαθήματα των 2 τελευταίων διδακτ. ωρών από οι περισσότεροι μαθητές είχαν αποχωρήσει.
Συνέχεια.... στην ανάρτηση μετά από διακοπή λόγω εφοδιασμού......Ήδη μπήκαν στη δεξαμενή του κυρίως κτιρίου 1200 λίτρα επιπλέον και στη δεξαμενή των πίσω αιθουσών 800 λίτρα. 
Τελειώνοντας,  είμαστε αισιόδοξοι για το αύριο. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν στη λύση του προβλήματος. Και να εξάρω την πολιτισμένη συμπεριφορά των μαθητών μας τους οποίους και συγχαίρω γι αυτήν.  Καλό μήνα να έχουμε.