Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Σκέψεις

Τούτες οι σκέψεις αφιερώνονται....

Στους Θερσίτες...Σ΄ αυτούς που χτίζουν με τα χέρια και τη δύναμη της ψυχής τους, στους αναχωρητές των ασήμαντων, στους στοχαστές, στους συνανθρώπους με την ανεξάντλητη δύναμη. Σε εκείνους που αποστασιοποιούνται από τα πρόσκαιρα!!!

Σκέψεις

"Αν συνθλίψεις την αλήθεια, αν την κρύψεις, αν δεν την υψώσεις σαν έμβλημα, τότε είσαι καταδικασμένος στην ευτέλεια". Toύτη την αλήθεια την έχω "σημαία" μου. Και θα την έχω. Δίχως να την αλλοιώνω...

Σκέψεις...

Πίνω το πρωινό καφεδάκι και πετάγομαι ως το Στιβάρι. Από ψηλά ατενίζω στο μπλε των ονείρων και των επιθυμιών. Θυμάμαι τα ζεστά λόγια της κουβεντούλας μας , αποδραματοποιώντας την καθημερινότητά μας. Κι η σκέψη μας πύρωνε σε μια ατέρμονη διαδικασία προβληματισμών.

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Για τους αναγνώστες μου

Καλοί μου φίλες και φίλοι, όσοι με πεισκέπτεστε εδώ. Καταλαβαίνετε κι εσείς πως η διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα απορροφάει πολύ από το χρόνο μου, με αποτέλεσμα να μην είναι μπορώ να αναρτώ θέματα σύμφωνα με τα όσα θέλω. Σας παρακαλώ να με δικαιολογήσετε. Μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα βρισκετε ξανα εδώ την γνωστή ποικιλία των αναρτήσεων με θέματα ενδιαφέροντα για όλους. Καλή σας μέρα. Κι όσοι ψηφίζετε στο Μαραθώνα, να με σταυρώσετε, έτσι;

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Καλό μήνα!!!

Καλό μήνα! Ευχές σε όλες και σε όλους, όσες και όσους επισκέπτονται τούτο το ιστολόγιο. Ευχές και για το συνδυασμό μας. Να νικήσει και να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Πάμε ήδη πολύ καλά και θα πάμε καλύτερα. Κι αυτό είναι πίστη που ενισχύεται από τα λόγια των συμπολιτών που μας εμπιστεύονται.