Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αφιερωμένο

Αφιερωμένη τούτη η όμορφη μουσική στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους του Γυμνασίου Μαραθώνα που ΜΑΖΙ πορευτήκαμε μια δύσκολη χρονιά με σύνεση και αποτελεσματικότητα. Θέλω να ξέρετε ότι η λειτουργία του σχολείου δε θα ήταν εύρυθμη δίχως τη συνεργασία ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!
Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς!!!


Σχολικά βιβλία μαθητών με αμβλυωπία

Αν υπάρχει μαθητής του Γυμνασίου Μαραθώνα που πάσχει από αμβλυωπία να το γνωρίσει στο γραφείο του Σχολείου για να του χορηγηθούν τα ειδικά βιβλία που έχουν εκδοθεί για τους μαθητές αυτούς.

Μεταφορά των μαθητών του Γ/σίου Μαραθώνα

Ανακοινώνεται ότι σήμερα 30/6/2015 καταχωρήσαμε ως σχολείο,  στην ειδική φόρμα της Περιφέρειας Αττικής τα ονόματα των μαθητών που θα φοιτήσουν από το Σεπτέμβριο στην Α΄ Γυμνασίου. Προβλήματα είναι λογικό ότι θα υπάρξουν αφού το σχολείο δε δύναται να γνωρίζει επακριβώς την ακριβή διεύθυνση κατοικίας των μαθητών, άρα και ποιο ακριβώς δρομολόγιο θα εξυπηρετεί κάθε παιδί. Ετσι καλό θα είναι οι γονείς των μαθητών μας που διαμένουν στις περιοχές Σφακώνα, Δικαστικά, Παραλία Μαραθώνα, Βρανά και εκατέρωθεν της οδού Αγ. Μαρίνας να επικοινωνήσουν αμέσως μετά την 1η Σεπτεμβρίου με το σχολείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών τους.
Επίσης όπως είχε ανακοινωθεί αρκετούς μήνες πριν στην κ. πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, έχει ζητηθεί ξεχωριστό δρομολόγιο για τα παιδιά του Γραμματικού και το αίτημα του Σχολείου έχει καταχωρηθεί στη προκήρυξη του διαγωνισμού της Περιφέρειας.

Η ύλη των εξετἀσεων Σεπτεμβρίου

Ανακοινώνεται στους μαθητές που έμειναν μετεξεταστέοι για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, ότι η ύλη των εξετάσεων της εξεταστικής αυτής περιόδου θα είναι ίδια με εκείνην της εξεταστικής περιόδου του Ιουνίου.

Η λειτουργία του Γυμνασίου Μαραθώνα το καλοκαίρι

Το Γυμνάσιο Μαραθώνα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2015 θα είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη  από τις 09.00 έως τις 12.00.

Τα ανοιχτά τραπεζικά υποκαταστήματα.

Δείτε τα εδώ.