Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Δρομολόγια με μισθωμένα λεωφορεία για τους μαθητές του Γυμνασίου Μαραθώνα.


1. Δρομολόγιο Γραμματικού
Αναχώρηση από πλατεία Γραμματικού ώρα 07.55 καθημερινά. Στάσεις γίνονται στο φούρνο Δημολιάνη και στην πλατεία Άνω Σουλίου.


2. Δρομολόγιο Βρανά
Αναχώρηση  από το φανάρι Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης στις 07.15. Το λεωφορείο διέρχεται από την οδό Φειδιππίδου  μέχρι το τέρμα της και εκεί στρίβει αριστερά προς Τύμβο απ΄ όπου συνεχίζει προς Λεωφόρο Μαραθώνα. Στο φανάρι του Τύμβου στρίβει δεξιά προς Μαραθώνα  και στο φανάρι του Βρανά στρίβει αριστερά όπου φτάνει μέχρι το Μουσείο. Κατόπιν μέσω οδού Αργιθέας κατευθύνεται προς την Λεωφόρο Μαραθώνος για να εισέλθει σε αυτήν με κατάληξη τα σχολεία Λύκειο και Γυμνάσιο.


3. Δρομολόγιο Δικαστικά
Αναχώρηση από Μεσιτικό γραφείο Μπούσουλα ώρα 07.05 και μέσω Λεωφόρου Σχοινιά κατευθύνεται προς θάλασσα. Στο τέρμα της Λεωφόρου το λεωφορείο κατευθύνεται αριστερά προς οικισμό Δικαστών και Εισαγγελέων όπου ανέρχεται μέχρι το κατάστημα Χανιώτη. Αναχώρηση από εκεί ώρα 07.15 περίπου, με διαδρομή μπροστά απ τις ταβέρνες Ντόστη, Γαλάζια Ακτή, Ριζάρι, Παραλία Μαραθώνα, Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα απ όπου μέσω της οδού Αγ. Μαρίνας κατευθύνεται προς τα σχολεία Λύκειο και Γυμνάσιο.

4. Δρομολόγιο Καλέτζι
Το δρομολόγιο ξεκινά από τη ταβέρνα Αρζεντίνα στις 07.50.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τμημάτων Γ/σίου Μαραθώνα σχολ. έτους 2016-2017

Μετά από απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών του Σχολείου μας ορίστηκαν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί του σχολείου  ως υπεύθυνοι τμημάτων για το τρέχον σχολ. έτος 2016-2017. Οι γονείς και κηδεμόνες του σχολείου να απευθύνονται , για κάθε θέμα που αφορά το παιδί τους, αρχικά στον/στην υπεύθυνο/η εκπαιδευτικό.


Τμήμα  Α1     Καλαϊτζάκης Τ.

Τμήμα  Α2     Βουτσινά Α.

Τμήμα  Α3      Ζαγάρη Ε.

Τμήμα Α4       Παπά Φ.

Τμήμα Β1       Καλιτζή Δ.

Τμήμα Β2       Μαλεφάκη Μ.

Τμήμα Β3       Τσιροπινά Ι.

Τμήμα Β4       Ξυδιάς Στ

Τμήμα Β5       Κόγια Β.

Τμήμα Γ1       Δαγκοβάνου Ι.

Τμήμα Γ2       Μπασιαγιάννη Χ.

Τμήμα Γ3       Τρυποσκούφη Δ.

Τμήμα Γ4       Κατσανδρής Α.