Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Aπλή σκέψη...

Kαι να θυμάσαι πως η χτεσινή κουβεντούλα στη Ραφήνα ήταν σημαντική γιατί είχαμε σύντροφους τους αριθμούς. Και μάλιστα όλων των συστημάτων αρίθμησης...

Xτες βράδυ...

Από αριστερά ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ν. Μάκρης ροτ. Βασίλης Μεγαπάνος, τα παιδιά που βραβεύτηκαν και δεξιά ο admin.To δίπλωμα της Κατερίνας, ενός εξαιρετικού παιδιού που πέρασε από το Γυμνάσιό μας.


Χτες βράδυ έγινε στο Ξενοδοχείο ΜΥΡΤΩ , στο Μάτι, η βράβευση των δύο καλύτερων σε επίδοση μαθητών των ΓΕΛ Μαραθώνα και Νέας Μάκρης , από το Ροταριανό Όμιλο Νέας Μάκρης, στην οποία παραβρέθηκα. Τη βράβευση έκανε ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ ροτ. Γιάννης Ηλιάκης με το Πρόεδρο του Ρ.Ο. Νέας Μάκρης ροτ. Βασίλη Μεγαπάνο. Μεστά περιεχομένου τα λόγια που ακούσαμε από τον κ. Ηλιάκη. Χάρηκα που είδα τόσο καλούς φίλους από τα παλιά με τους οποίους με συνδέουν πολλά. Εξαιρετική η φροντίδα για την εκδήλωση από τη Ροτ. Λίλλη Καρανικόλα που εν τέλει πρέπει να τη θεωρώ συμπατριώτισσα.... Δημήτρη, Κώστα, Βασίλη, Λίλλη, Γιώργο, Άννα, Κώστα η κουβέντα μας είναι πάντα ουσιαστική. Να είστε όλοι καλά.