Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Aποτελέσματα εκλογών Ε΄ΕΛΜΕ Αν. Αττικής για το συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Συνάδελφοι, μόλις πήρα τα αποτελέσματα για τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΟΛΜΕ. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν: 642
Ακυρα – Λευκά 14

Έλαβαν

ΕΝΟΤΗΤΑ: 205
ΠΑΣΚ: 183
ΔΑΚΕ: 144
ΕΣΑΚ 69
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ: 27

Ανήλικοι «κολληµένοι» στο facebook

Διαβάστε εδώ το άρθρο της Νατάσας Μπαστέα από ΤΑ ΝΕΑ.

Πρόβλημα μεταφοράς μαθητών

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως μου ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά, η εταιρεία που έχει αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών του σχολείου μας, από την Παρασκευη 13/5/2011 ξεκινά 5-θήμερη απεργία των οδηγών των λεωφορείων και μετά από αυτό δε θα γίνουν μεταφορές των μαθητών από και προς τα σχολεία. Αύριο θα μιλήσω με τις υπηρεσίες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα γνωστοποιήσω το πρόβλημα στο Δήμο μας. Από το μεσημέρι σήμερα ενημέρωσα την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Θα προσπαθήσω από εδώ να σας ενημερώνω για το πρόβλημα.

Θέματα φυσικής Γ΄ Γυμνασίου

Διαβάστε παρακάτω τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές του σχολείου μας στο μάθημα της φυσικής Γ΄ Γυμνασίου τον Ιούνιο του 2010.




Θέματα αρχαίας ελληνικής γλώσσας Γ΄ Γυμνασίου.

Διαβάστε παρακάτω τα θέματα στην αρχαία ελληνική γλώσσα στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές του σχολείου μας στη περίοδο Μαίου-Ιουνίου 2010.



Θέματα αρχαίας ελληνικής γραμματείας Γ΄Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές του σχολείου μας τον Ιούνιο του 2010. Δημοσιεύονται μετά από παράκληση γονέα μαθητή μας.



Η σιωπή πυκνώνει, μα δεν είναι ίδια

Διαβάστε εδώ το άρθρο του κ. Νίκου Ξυδάκη από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Oι σημερινές εκλογές της Ε΄ ΕΛΜΕ για τους αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Έγιναν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο συνέδριο της ΟΛΜΕ που θα γίνει στα τέλη Ιουνίου. Τα αποτελέσματα θα προσπαθήσω να αναρτήσω από εδώ αργότερα σήμερα το βράδυ.

Πρόγραμμα προαγαωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων του σχολείου μας

Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων του Σχολείου μας ( Γυμνάσιο Μαραθώνα) περιόδου Μαΐου-Ιουνίου 2011. Ολα τα παιδιά να είστε εγκαίρως στο σχολείο.