Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Bίντεο για το περιβάλλον

Aφού κλείστε την μουσική του blog ( στα δεξιά του ) δείτε εδώ το βίντεο από την ΝΕΤ που προβλήθηκε την ημέρα του Περιβάλλοντος. Θα δείτε και τη βράβευση των παιδιών από τον κ. Π.τ.Δ.

Τήλος

Το λιμάνι της Τήλου.Εριστός( τοποθεσία της Τήλου).


Nίσυρος: Αλλο ένα νησί του αρχιπελάγους


Τούτη η φωτό, αν και όχι τόσο πρόσφατη, δείχνει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου από τη Χώρα της Νισύρου. Το νησί στο βάθος είναι η Τήλος ( πάντα θυμάμαι τα παγωμένα νερά της όταν κολύμπησα εκεί, στην Εριστό) και πίσω στο βάθος η Ρόδος. Ηρ. Α ευχαριστώ για την όμορφη φωτό.

Mιχάλης Κούσης: Ενας αξέχαστος μαραθωνοδρόμοςΤα στοιχεία για τον αείμνηστο μαραθωνοδρόμο μου έδωσε ο Ηρ.Α. Φίλε ευχαριστώ πολύ.

Θέματα στα Αρχαία από μετάφραση Γ΄Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα στα Αρχαία από Μετάφραση στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας σήμερα.

Θέματα Θρησκευτικών Β΄ Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα των Θρησκευτικών της Β΄ Τάξης στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές της Β΄ Τάξης του Γυμνασίου μας σήμερα.Θέματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α΄Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές της Α΄ Τάξης του σχολείου μας σήμερα.
Η Υπουργός μας στο MEGA

Aφού κλείστε την μουσική του blog δείτε και ακούστε το βίντεο με την υπουργό μας.

Στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" 07-06-2010 from Anna Diamantopoulou on Vimeo.