Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Eδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε, γέλασε....ΝΤΡΟΠΗ !!!

Χανιά
 O Ήρωας
Μούδιασμα στην κοινωνία των Χανίων, προκαλεί η είδηση της κλοπής της προτομής του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, που είχε χάσει τη ζωή του τον Μάιο του 2006, κατά τη διάρκεια αναγνώρισης και αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, στον εναέριο χώρο ανοιχτά της Καρπάθου.
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής, που ήταν τοποθετημένη στη θέση «μπαλκόνι» της πόλης, είχαν γίνει σε ειδική τελετή, στις 20 Μαΐου 2007 και την απουσία της αντιλήφθηκε διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Οι δράστες άφησαν μόνο τη βάση και πήραν την ορειχάλκινη προτομή.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται σε μάντρες με παλιοσίδερα, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι η ορειχάλκινη προτομή να εκλάπη για να πουληθεί το μέταλλο, η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 6 ευρώ το κιλό.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την κλοπή της προτομής και ζήτησε από την πολιτική και στρατιωτική δικαιοσύνη να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να συλληφθούν άμεσα.

Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε από τον Αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Αντώνιο Τσαντηράκη να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες της κατασκευής νέας προτομής, ώστε να τοποθετηθεί το ταχύτερο δυνατόν στο συγκεκριμένο σημείο και να γίνουν παράλληλα, οι απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση της οικογένειας Ηλιάκη για το συμβάν.
Απ το δικτυακό τόπο in.gr


Σημείωση δική μου...Ωστε οι προτομές των ηρώων αποτιμώνται 6€ το κιλό; Και είναι Έλληνες αυτοί που παίρνουν μέρος σε τέτοια παζάρια; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!
 

Φορητά εργαστήρια πληροφορικής σε όλα τα γυμνάσια της χώρας

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε το δημοσίευμα από ΤΟ ΒΗΜΑ.

Οι συχνοί αγοραστές βιβλίων και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους

Kάντε κλικ εδώ και διαβάστε το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.