Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Βραδιά Σπύρου Λούη χτες...

Ο admin με τη σύζυγο του βουλευτή , ειρηνιστή και μαραθωνοδρόμου Γρ. Λαμπράκη, κυρία Ρούλα ΛαμπράκηΑπό δεξιά ο γυιός του ειρηνιστή-βουλευτή Γρηγόρης , ένα παιδί που τιμά με την παρουσία του τα σχολεία μας και δεξιά o admin.Aπό αριστερα: κ. Ρούλα Λμπράκη, Γρηγόρης Λαμπράκης, Σπ. Ζαγάρης Δήμαρχος Μαραθώνα, Παν. Μπιτσαξής Γ.Γ. Αθλητισμού και ο admin

O Δήμαρχος Μαραθώνα Σπ. Ζαγάρης ξεναγεί στο Μουσείο το Γ.Γ.ΑΟ σκούφος, ο έπαινος και το ολυμπιακό μετάλλιο του Σπ. ΛούηΟ Δήμαρχος Μαραθώνα στο βήμα.
Μπροστά οι ολυμπιονίκες Πέτρος Γαλακτόπουλος, Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Ν. Μάκρης Ιορ. ΛουίζοςΣτη πρώτη σειρά Παν. Μπιτσαξής ΓΓΑ, Σπ. Καπράλος Εκπρόσωπος της ΕΟΑ, Γ. Βαρδινογιάννης, Ν. Καντερές, Π. Μπαλτάκος, Π. Ασπραδάκης.Μπροστά στα εκθέματα του Γρηγόρη Λαμπράκη ο admin με το φίλο Βουλευτή Αττικής του ΠΑΣΟΚ κ. Παντ. Ασπραδάκη και το καπετάνιο Γιώργο Βαρδινογιάννη, με έναν μικρό φίλο.Η φωτό μπροστά από το βήμα.Κι άλλη φωτό με τους επισκέπτες μας.Η Ολυμπιονίκης κ. Μαρία Πολύζου ενώ προσφωνεί...Ο ΓΓΑ κ. Παν. Μπιτσαξής στο βήμα.Η μπάντα του Δήμου Αθηναίων.
Ο έπαινος του Σπ. Λούη.Ο έπαινος με το σκούφο.Το ολυμπιακό μετάλλιο του Σπ. Λούη.Ο admin με τα κειμήλια του θρυλικού μαραθωνοδρόμου-ολυμπιονίκη.


Λαμπρή η χτεσινή βραδιά στο Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα. Ο ΓΓΑ κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής παρέδωσε σε επίσημη τελετή στο Μουσείο το ολυμπικαό μετάλλιο, το σκούφο και τον έπαινο του Σπ. Λούη. Παρέστησαν πολλοί επίσημοι και πολλοί κάτοικοι του Μαραθώνα. Ηταν μια τελετή ζηλευτή. ΄Εχασαν όσοι δεν ήρθαν.