Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σχετικά με τα αποτελέσματα και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αλλά και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας ανακοινώνω τα παρακάτω:

1. Τα αποτελέσματα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων Περιόδου Σεπτεμβρίου 2012 θα ανακοινωθούν στο σχολείο τη Δευτέρα 10/9/2012 πολύ αργά το μεσημέρι.
2. Ο αγιασμός θα γίνει την Τρίτη 11/9/2012 και ώρα 08.45 και μετά θα διανεμηθούν τα βιβλία.
3. Όπως μας γνωστοποιήθηκε, οι συμβάσεις μεταφοράς των μαθητών με τα μισθωμένα λεωφορεία ανανεώθηκαν. Αύριο ίσως μπορέσω να σας ανακοινώσω από εδώ λεπτομέρειες.
4. Την Τρίτη μετά την διανομή των βιβλίων οι μαθητές θα φύγουν για τα σπίτια τους, ενώ την Τετάρτη 12/9/2012 θα απασχοληθούν τις 3 πρώτες διδακτικές ώρες ( λήξη ωραρίου 10.55).
5. Οι γονείς των μαθητών/μαθητριών της Α΄Τάξης θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο ιατρική βεβαίωση ότι  τα παιδιά τους μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
Επίσης οι γονείς των μαθητών της Α΄ Τάξης πρέπει να περάσουν από το γραφείο του σχολείου να δώσουν στοιχεία διαμονής, τηλέφωνα κλπ,κλπ.
6. Το σχολείο θα προγραμματίσει ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς της Α΄Τάξης κυρίως, σε συνεργασία με το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων.
7. Επειδή από τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής πήραμε δηλώσεις για παρακολούθηση 2ης ξένης γλώσσας που δεν είναι σωστά συμπληρωμένες, την Τρίτη θα διανεμηθεί στους μαθητές έντυπο δήλωσης που θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους γονείς ΑΜΕΣΑ και να μας επιστραφεί την Τετάρτη με τα παιδιά, σχετικά με το ποια 2η  ξένη γλώσσα θέλουν να παρακολουθήσουν ( Γερμανικά ή Γαλλικά).
Θα προσπαθώ να σας ενημερώνω από εδώ για θέματα λειτουργίας του σχολείου μας ( Γυμνάσιο Μαραθώνα).