Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Και τώρα που θα χρησιμεύουν;;;;;;

Το σκέφτηκα..... και η απάντηση είναι απλή..... Θα πάρουν τα μυρωδάτα φύλλα και θα τα χρησιμοποιήσουν για μαγείρεμα και μόνο. Μια ζωή μαγείρευαν άλλωστε !!!!

7 λέξεις που χρησιμοποιούν οι ευφυείς άνθρωποι και 4 που έχουν διαγράψει

Όταν διάβασα τούτη την ανάρτηση σκέφτηκα το πόσο με εκφράζει. Διαβάστε τη κι εσείς, αν θέλετε. Ίσως εκφράζει κι εσάς. Εάν..... θέλετε διαβάστε την εδώ.

Ένας εξαιρετικός συνάδελφος.

Συναντηθήκαμε προχτές το απόγευμα καθώς βρεθήκαμε στο εκλογικό κέντρο των εκλογών της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής. Τον είχα ξαναδεί από μακριά. Με είχε εντυπωσιάσει το παρουσιαστικό του. Ξεχώριζε. Προχτές χαιρετιστήκαμε και μιλήσαμε. Ένας συνάδελφος επιπέδου, με δομή σκέψης, με προσωπικότητα και αξιοπρέπεια. Του είπα ότι εκτιμώ πολύ την ενημέρωση που δίνει σε εμάς τους εκπαιδευτικούς. Την διαβάζω όποτε μας τη στέλνει. Κινείται σε επίπεδα που μ΄ αρέσουν. Του είπα ότι την προωθώ όπως προωθώ και τα ενημερωτικά e-mails άλλων συναδέλφων ή και συνδικαλιστικών παρατάξεων. Με ευχαρίστησε όπως κι εγώ εκείνον. Είναι γεγονός  ότι "ανήκουμε" σε διαφορετικές συνδικαλιστικές παρατάξεις, αλλά είναι  σημαντικό γεγονός ότι θεωρώ πως μέσα από διαφορετικές απόψεις τελικά βρίσκουμε πολλές συγκλίσεις που είναι αναγκαίο για την εποχή μας. Διαδικτυακά ο ένας διαβάζει τον άλλο. Κι αυτό για μένα είναι κέρδος και τον ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργίες ζωγραφικής στους τοίχους της Κομοτινής.

Δείτε εδώ εντυπωσιακές δημιουργίες ζωγραφικής στους τοίχους της Κομοτηνής.

Προβλήματα… επικοινωνίας

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση του Βαγγέλη Στεργιόπουλου.

Το φως τρέχει γρήγορα ή μήπως όχι;

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση της Νικολέτας Μακρή από το klik.gr

Μπλεζ Πασκάλ - Ο άνθρωπος και το άπειρο

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση από το antikleidi.com Ο Πασκάλ υπήρξε μια εξαιρετική προσωπικότητα.