Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Διαδίκτυο και εξάρτηση

Δείτε εδώ το βίντεο που δημιούργησε το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο που αναφέρεται στη εξάρτηση των παιδιών μας από το διαδίκτυο.

Προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου

Διαβάστε εδώ για τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου στην επόμενη σχολική χρονιά 2010-2011 σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου ΠΔΒΜΘ.

Πανελλήνιο Σχολικό Δϊκτυο.

Δείτε εδώ τη νέα πύλη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Bιβλίο για τον Ελεύθεριο Βενιζέλο

Κατεβάστε από εδώ το βιβλίο με θέμα "Στα χρόνια του Βενιζέλου: Εσωτερική & εξωτερική πολιτική-Οικονομία-Εκπαίδευση-Πολιτισμός" που το προσφέρει το Εθνικό ΄Ιδρυμα Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

«Κλειδί» της ευτυχίας η συζήτηση των παιδιών με τον πατέρα

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα από ΤΟ ΒΗΜΑ. Ε! να αξίζουμε κι εμείς οι πατεράδες κάτι...

Μαίρη σ΄ευχαριστούμε.

Καλή μου φίλη σ΄ ευχαριστούμε όλοι μας για την ιδέα σου να κάνεις beach-party χτες βράδυ στο Σχοινιά. Ο καιρός συνηγορούσε σε αυτό και η δροσούλα ήταν αφάνταστα χαλαρωτική και όχι μόνο. Φυσικά και η καλή παρέα ήταν σημαντικό στοιχείο στο να περάσουμε καλά και να ζήσουμε όμορφες στιγμές. Καλό καλοκαίρι να έχεις κι εσύ. Και να εκπληρωθούν όλες οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Μη ξεχάσεις πως θα παραλάβεις κι άλλους ψηφιακούς δίσκους. Άσε κάποιους να ζηλεύουν...

Kαλό καλοκαίρι

Καλό καλοκαίρι στα παιδιά μας, στα παιδιά του Γυμνασίου Μαραθώνα ,για τα οποία τέλειωσε χτες η εξεταστική περίοδος Μαΐου-Ιουνίου. Καλά αποτελέσματα για όλα τα παιδιά και καλές διακοπές να έχουν. Τα αποτελέσματα θα βγουν Τρίτη-Τετάρτη ενώ οι βαθμοί θα δίνονται στους γονείς από την μεθεπομένη εβδομάδα. Οι μαθητές μας της Γ΄Τάξης να μη ξεχάσουν να μας φέρουν φωτογραφίες για το απολυτήριο και τη δήλωση για τη ξένη γλώσσα που θα διδαχτούν στο Λύκειο.