Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο σημερινός αγιασμός στο Γυμνάσιο Μαραθώνα

Στην έναρξη του αγιασμού, ενώ ο π. Παναγιώτης ξεκινάει με το "ευλογητός ο Θεός..." και ενώ προσέρχεται ο πολιτευτής κ. Νίκος Καντερές.


Γονείς και παιδιά.


Με φόντο το φρεσκοβαμμένο σχολείο μας.
 
 
O εφημέριος π. Παναγιώτης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μυλωνά και Στάμος, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Λάσκος και Λέπουρης, ο ο πολιτευτής κ. Καντερές και δεξιά ο admin.
 
 
Από τον όροφο η λήψη.

 
Ο π. Παναγιώτης ραντίζοντας με τον αγιασμό.
 
 
Και ο Υποδ/ντής κ. Ζάχος προς το Γραφείο.
 
 
Πολλές ευχές και από εδώ προς όλες και όλους για τη νέα σχολική χρονιά. Ο π. Παναγιώτης τέλεσε την τελετή του αγιασμού στο σχολείο μας παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Μυλωνά και Στάμου, των Δημ Συμβούλων Λάσκου και Λέπουρη και του πολιτευτή και συμμαθητή μου στη Σχολή Επιμόρφωσης Δημ. Υπαλλήλων κ. Καντερέ. Παραβρέθηκαν και γονείς των μαθητών μας. Ενα ιδιαίτερο καλωσόρισμα έγινε από μένα προς τα "πρωτάκια" μας που έρχονται σε νέο σχολείο. Κι όσοι από εσάς είστε γονείς μαθητών του σχολείου μας επαναλαμβάνω και από εδώ πως εμείς οι εκπαιδευτικοί στο Γυμνάσιο Μαραθώνα έχουμε και "όνειρο και όραμα". Ευχάριστη έκπληξη που μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά η παρουσία περσινών μαθητών μας που φέτος φοιτούν στο ΓΕ.Λ.  Μαραθώνα. 

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά.

Εύχομαι να είναι γόνιμη για τα παιδιά μας η σχολική χρονιά που αρχίζει σήμερα. Μα εύχομαι και στους συναδέλφους μου , υγεία, δύναμη και εγκαρτέρηση...να έχουν στο πραγματικά δύσκολο έργο τους.