Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Oι μαθητές που ξεχωρίζουν


Η φωτό είναι από τη βράβευση των μικρών μαθητών από τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τις περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες που εκφράστηκαν με δημιουργίες. Διακρίνονται η Υπουργός μας και η Υπουργός Περιβάλλοντος. Μα και ο μικρός συμπατριώτης από το Γαύριο της Ανδρου. Μπράβο παιδιά!!!

Δελτίο Τύπου του ΥΠΠΔΒΜΘ

Δελτίο Τύπου 05/06/2010

Απάντηση της Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στην αίτηση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου για ανάκληση της μετάθεσής της.

Σας κοινοποιούμε την απάντηση της Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων προς την δασκάλα κα Χαρά Νικοπούλου, σύμφωνα με την οποία δεν θα ήταν σύννομη τυχόν ανάκληση της μετάθεσης - που η ίδια ζήτησε και ικανοποιήθηκε με Υπουργική Απόφαση - καθώς έχει εκπνεύσει η ρητά προβλεπόμενη από τις ισχύουσες διατάξεις χρονική προθεσμία ανάκλησης των μεταθέσεων (Δεκέμβριος 2009) και έχει τοποθετηθεί, ήδη, άλλος εκπαιδευτικός στη θέση της κυρίας Νικοπούλου για το σχολικό έτος 2010 -2011.

Η κα Νικοπούλου, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία, μπορεί να υποβάλλει αίτηση μετάθεσης στις νέες προθεσμίες που θα ορισθούν για το σχολικό έτος 2011-2012.

Επισυνάπτεται η απάντηση της Υπηρεσίας




Νέες φωτό από σιδηροδρομικούς σταθμούς

Ο Σιδ. Σταθμός της Νάουσας



Ο Σιδ. Σταθμός Τυχερού στον ΄Εβρο



Ο Σιδ. Σταθμός στο Παρανέστι της Δράμας.

Η μεγάλη μοναξιά του Νικου Κωνστανταρα

Μου άρεσε πολύ αυτό το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που υπογράφει ο κ. Νίκος Κωνσταντάρας.

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου.

Ο πρώτος άνθρωπος που «μολύνθηκε» από ιό υπολογιστών

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Μα δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι συνέβη αυτό που γράφει ο κ. Σπύρος Μανουσέλης.

Χρήσιμο αυτό το λογισμικό...

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σύμφωνα με το οποίο θα είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί η ηλικία του κάθε συνομιλητή μας στα διάφορα "chats".