Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Θέματα Νεοελληνικής Γραμματείας Β΄ Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα της Νεοελληνικής Γραμματείας στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές της Β΄ Τάξης του Γυμνασίου μας.Θέματα Νεοελληνικής Γραμματείας Γ΄ Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα στα Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου μας.

Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Bίντεο για το περιβάλλον

Aφού κλείστε την μουσική του blog ( στα δεξιά του ) δείτε εδώ το βίντεο από την ΝΕΤ που προβλήθηκε την ημέρα του Περιβάλλοντος. Θα δείτε και τη βράβευση των παιδιών από τον κ. Π.τ.Δ.

Τήλος

Το λιμάνι της Τήλου.Εριστός( τοποθεσία της Τήλου).


Nίσυρος: Αλλο ένα νησί του αρχιπελάγους


Τούτη η φωτό, αν και όχι τόσο πρόσφατη, δείχνει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου από τη Χώρα της Νισύρου. Το νησί στο βάθος είναι η Τήλος ( πάντα θυμάμαι τα παγωμένα νερά της όταν κολύμπησα εκεί, στην Εριστό) και πίσω στο βάθος η Ρόδος. Ηρ. Α ευχαριστώ για την όμορφη φωτό.

Mιχάλης Κούσης: Ενας αξέχαστος μαραθωνοδρόμοςΤα στοιχεία για τον αείμνηστο μαραθωνοδρόμο μου έδωσε ο Ηρ.Α. Φίλε ευχαριστώ πολύ.

Θέματα στα Αρχαία από μετάφραση Γ΄Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα στα Αρχαία από Μετάφραση στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας σήμερα.

Θέματα Θρησκευτικών Β΄ Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα των Θρησκευτικών της Β΄ Τάξης στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές της Β΄ Τάξης του Γυμνασίου μας σήμερα.Θέματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α΄Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές της Α΄ Τάξης του σχολείου μας σήμερα.
Η Υπουργός μας στο MEGA

Aφού κλείστε την μουσική του blog δείτε και ακούστε το βίντεο με την υπουργό μας.

Στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" 07-06-2010 from Anna Diamantopoulou on Vimeo.


Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

Ο άγνωστος πόλεμος των σχολικών βιβλίων

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που υπογράφει ο. Σπύρος Μοσχονάς.

Tην Κυριακή ανοίγει το Κωπηλατοδρόμιο

Δείτε την αφίσα που πήρα από το Δήμο μας.


Θέματα Εξετάσεων στα Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα εξετάσεων στα Μαθηματικά της Γ΄ Γυμνασίου ενός άλλου Γυμνασίου της Αττικής.Σελίδα 2

Θέματα εξετάσεων Αγγλικών(προχωρημένων) Β΄Τάξης

Δείτε παρακάτω τα θέματα των εξετάσεων στα Αγγλικά(προχωρημένων) Β΄ Τάξης στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές του Γυμνασίου μας.

Σελίδα 1
Σελίδα 2

Θέματα Αγγλικών Β΄Γυμνασίου (αρχαρίων)

Δείτε παρακάτω τα θέματα των εξετάσεων στα Αγγλικά των αρχαρίων στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές της Β΄ Τάξης του Γυμνασίου μας.

Σελίδα 1
Σελίδα 2

Φωτό από την Ανδρο

Η Μονή της Αγ. Ειρήνης στην Ανδρο. Στο βάθος η Χώρα.Το εκκλησάκι της Αγ. Τριάδας μεταξύ Χώρας και Στενιών στην Ανδρο. Αιώνια ανάπαυση για τον Αντριώτη καραβοκύρη δίπλα...


Σημ. Οι φωτό δεν είναι δικές μου. Τις βρήκα στο διαδίκτυο και μου άρεσαν.

Το Facebook φέρνει πιο κοντά καθηγητές - μαθητές

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ. Δεν ξέρω αν πρέπει να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω...

Θέματα εξετάσεων στην Ιστορία Γ΄ Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα στην Ιστορία Γ΄ Τάξης στα οποία διαγωνίστηκαν χτες οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου μας.
Θέματα Ιστορίας Α΄ Γυμνασίου

Διαβάστε εδώ τα θέματα των εξετάσεων της Ιστορίας στα οποία διαγωνίστηκαν χτες οι μαθητές της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου μας.


Θέματα Ιστορίας Β΄ Γυμνασίου

Διαβάστε εδώ τα θέματα των εξετάσεων της Ιστορίας στα οποία διαγωνίστηκαν χτες οι μαθητές της Β΄ Τάξης του Γυμνασίου μας.

Σελίδα 1Σελίδα 2

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Oι μαθητές που ξεχωρίζουν


Η φωτό είναι από τη βράβευση των μικρών μαθητών από τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τις περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες που εκφράστηκαν με δημιουργίες. Διακρίνονται η Υπουργός μας και η Υπουργός Περιβάλλοντος. Μα και ο μικρός συμπατριώτης από το Γαύριο της Ανδρου. Μπράβο παιδιά!!!

Δελτίο Τύπου του ΥΠΠΔΒΜΘ

Δελτίο Τύπου 05/06/2010

Απάντηση της Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στην αίτηση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου για ανάκληση της μετάθεσής της.

Σας κοινοποιούμε την απάντηση της Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων προς την δασκάλα κα Χαρά Νικοπούλου, σύμφωνα με την οποία δεν θα ήταν σύννομη τυχόν ανάκληση της μετάθεσης - που η ίδια ζήτησε και ικανοποιήθηκε με Υπουργική Απόφαση - καθώς έχει εκπνεύσει η ρητά προβλεπόμενη από τις ισχύουσες διατάξεις χρονική προθεσμία ανάκλησης των μεταθέσεων (Δεκέμβριος 2009) και έχει τοποθετηθεί, ήδη, άλλος εκπαιδευτικός στη θέση της κυρίας Νικοπούλου για το σχολικό έτος 2010 -2011.

Η κα Νικοπούλου, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία, μπορεί να υποβάλλει αίτηση μετάθεσης στις νέες προθεσμίες που θα ορισθούν για το σχολικό έτος 2011-2012.

Επισυνάπτεται η απάντηση της Υπηρεσίας
Νέες φωτό από σιδηροδρομικούς σταθμούς

Ο Σιδ. Σταθμός της ΝάουσαςΟ Σιδ. Σταθμός Τυχερού στον ΄ΕβροΟ Σιδ. Σταθμός στο Παρανέστι της Δράμας.

Η μεγάλη μοναξιά του Νικου Κωνστανταρα

Μου άρεσε πολύ αυτό το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που υπογράφει ο κ. Νίκος Κωνσταντάρας.

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου.

Ο πρώτος άνθρωπος που «μολύνθηκε» από ιό υπολογιστών

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Μα δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι συνέβη αυτό που γράφει ο κ. Σπύρος Μανουσέλης.

Χρήσιμο αυτό το λογισμικό...

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σύμφωνα με το οποίο θα είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί η ηλικία του κάθε συνομιλητή μας στα διάφορα "chats".