Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών του Γυμνασίου Μαραθώνα.

1. Όσοι μαθητές του σχολείου μας μετακινούνται από και προς το Καλέντζι αύριο θα μετακινηθούν κανονικά με το πούλμαν του κ. Χατζηκωνσταντή. Η αναχώρηση από το σχολείο θα γίνει μετά τη λήξη των μαθημάτων ( ώρα 10.45-11.00)

2. Το  δρομολόγιο του ταξί θα γίνει κανονικά από και προς το Σέσι Γραμματικού. Η ώρα αναχώρησης θα είναι 10.45-11.00 )

3. Τα παιδιά από το Γραμματικό και Άνω Σούλι θα επιβιβαστούν στο μισθωμένο λεωφορείο όπως και πέρσι.

4. Τα παιδιά που μετακινούνται με το μισθωμένο λεωφορείο από και προς Σφακώνα, παραλία Μαραθώνα ( προς τη μεριά του  Σχοινιά ) θα πρέπει να είναι εγκαίρως το πρωί στα σημεία που επιβιβάζονταν και πέρσι.

5. Τα παιδιά που μετακινούνται  με το μισθωμένο λεωφορείο που ξεκινάει από το φανάρι του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης και περνάει από Τύμβο και Βρανά θα πρέπει να είναι εγκαίρως το πρωί στα σημεία που επιβιβάζονταν και πέρσι.

6. Τα παιδιά που επιβιβάζονται στο λεωφορείο σε σημεία της  Λεωφ. Κάτω Σουλίου θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο της γραμμής πληρώνοντας εισιτήριο μέχρι να μας φέρουν φωτογραφία  ώστε να τους ετοιμάσουμε τα ειδικά μαθητικά δελτία.

Τα παιδιά που μετακινούνται με τα μισθωμένα λεωφορεία των περιπτώσεων 3, 4 και 5 θα αναχωρήσουν από το σχολείο σε ώρα που θα μας γνωστοποιήσει αύριο το πρωί το ΚΤΕΛ. Δεν ήξεραν να μας πουν σήμερα.
Τα παιδιά που επιβιβάζονται και αποβιβάζονται πάνω στη Λεωφόρο Κάτω Σουλίου θα μπορέσουν να πάρουν το λεωφορείο των 11.30 από Μαραθώνα ( πληρώνοντας εισιτήριο.)

Αν προκύψει κάτι νεότερο για τη μεταφορά θα σας ενημερώσουμε.

Θυμίζουμε ότι αύριο η λήξη των μαθημάτων είναι στις 10.45 ενώ για την ώρα λήξης των μαθημάτων την Παρασκευή θα ενημερώσουμε αύριο.