Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Aρθρο του κ. Δημ. Μπουνάκη.

Διαβάστε, κάνοντας κλίκ στον τίτλο της ανάρτησης , το άρθρο του Σχ. Συμβούλου των Μαθηματικών κ. Δημ. Μπουνάκη "Πως να το λύσω", με αφορμή το βιβλίο του G. Polya  "How to solve it". To άρθρο ενδιαφέρει κυρίως καθηγητές Μαθηματικών.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ο λογοτέχνης που αγαπήθηκε από το κοινό - βιβλία + ιδέεςΚάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης για να διαβάστε το δημοσίευμα από ΤΟ ΒΗΜΑ.

ΤΟ ΒΗΜΑ - 100 καινούργια βιβλία για το φθινόπωρο - βιβλία + ιδέες
Κάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε το δημοσίευμα.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Το βιβλίο στην εποχή της κρίσης - βιβλία + ιδέες

Κάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε για το πως η κρίση επηρεάζει την αγορά των βιβλίων.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Η επιλογή των εφέδρων - γνώμες


Διαβάστε κάνοντας κλικ στην προηγούμενη γραμμή το άρθρο αυτό από ΤΟ ΒΗΜΑ.

Εγγραφο της Υφυπουργού μας.

Διαβάστε παρακάτω το έγγραφο της Υφυπουργού μας κ. Χριστοφιλοπούλου.
Δρομολόγια μισθωμένων λεωφορείων του Γυμνασίου Μαραθώνα

Επειδή κάποιοι γονείς επικοινωνούν με το σχολείο και μας δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν τα δρομολόγια των μισθωμένων λεωφορείων που μεταφέρουν τα παιδιά τους από και προς το σχολείο, δείτε παρακάτω τους δρόμους από τους οποίους περνούν τα λεωφορεία. Για οποιδήποτε πρόβλημα οι γονείς να επικοινωνούν με το συνάδελφο κ. Πάικο, αν θέλουν πρόσθετη πληροφόρηση.Yπεύθυνοι τμημάτων του Γυμνασίου Μαραθώνα

Παρακάτω μπορείτε να διαβάστε τα ονόματα των καθηγητών του Γυμνασίου Μαραθώνα που είναι υπεύθυνοι των τμημάτων του Σχολείου. Έτσι αν είστε γονείς/κηδεμόνες μαθητών μας, να απευθύνεσθε σε αυτούς αρχικά, για κάθε πρόβλημα που απασχολεί το παιδί σας. Σύντομα θα αναρτήσουμε από εδώ και τις ώρες και μέρες που μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους.


Γιατί πρέπει να μαθαίνουμε Μαθηματικά

Διαβάστε , κάνοντας κλικ στον τίτλο της ανάρτησης, το άρθρο αυτό από το ιστολόγιο του συναδέλφου Μαθηματικού Γιάννη Μαύρου.