Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Φωτό από το Τολό Αργολίδας

Το νησάκι απέναντι από το Τολό.Η μικρή αποβάθρα.Το μικρό καρνάγιο.Σκαλοπάτια που οδηγούν στην αμμουδιά.Ενα μικρό προσκυνητάρι στο κεντρικό δρόμο.

Μια δική μου ανάγκη...

Ενα απλό τρισάγιο σήμερα για την μνήμη της. Σαν χτες τ΄απόγευμα έφυγε πριν 22 χρόνια για το ταξίδι στις γειτονιές του αόρατου κόσμου των ψυχών. Κι εγώ ταπεινός μνημονευτής της, προσευχήθηκα μαζί με τον ιερέα εκεί στο μικρό ταπεινό εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα. Ο ιερέας κι εγώ είχαμε συντροφιά τους γλυκόλαλους ήχους των πουλιών και με έντονη τη μυρωδιά του θυμιάματος, παρακαλέσαμε για την ανάπαυση της ψυχής της. Εκείνο το Σάββατο της ανείπωτης οδύνης , όταν έφυγες αναπάντεχα, θα το ξεχάσω ποτέ... Ας είναι ξεκούραστη η ψυχή σου εκεί ψηλά. Και πρέπει να είναι.

O k. Xρήστος Γιανναράς για ενδιαφέροντα θέματα

Αφού κλείστε την μουσική του blog ( στα δεξιά του ) δείτε κι ακούστε το βίντεο. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον.H ζωή είναι αλλού.

Αφού κλείστε την μουσική του blog (στα δεξιά του) ακούστε και δείτε το βίντεο με τον κ. Στέλιο Ράμφο.


Το αίνιγμα του κακού...

Aφού κλείστε την μουσική του blog (στα δεξιά του) ακούστε και δείτε το βίντεο στο οποίο ο κ. Χρήστος Γιανναράς συνομιλεί με το κ. Παντελή Σαββίδη για το βιβλίο του πρώτου "το αίνιγμα του κακού".


"Το αίνιγμα του κακού”, Χρ. Γιανναράς from antifono.gr on Vimeo.


Παίδες εν καμίνω...

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της κ. ΄Ελενας Ακρίτα από ΤΑ ΝΕΑ.

Πολλαπλά τα οφέλη του διαλογισμού

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Οταν ο Σόλων κόπηκε στις Πανελλαδικές

Διαβάστε εδώ το άρθρο του κ. Παντελή Μπουκάλα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τον παραπάνω τίτλο. Το βρήκα ενδιαφέρον.

Τα 7 θαύματα του κόσμου

Αφού κλείστε την μουσική του blog (στα δεξιά του) δείτε κι ακούστε το video. Μου το έστειλε σήμερα το πρωί με mail ο αγαπητός συνάδελφος Γ.Β.Κ.