Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Απόψε και αύριο και μεθαύριο...

Απόψε θα γλεντήσουμε όπως εμείς και η μαθηματική κοινότητα ξέρει...και μάλιστα στη μεγάλη αίθουσα της Φιλοσοφικής...Αλλως τε τα Μαθηματικά μια φιλοσοφία είναι , με μια άλλη θεώρηση. Κι εσύ φίλε σαν φύγεις αύριο για το Ατσιπόπουλο... να πάρεις μαζί σου τις κουβεντούλες, τα καλαμπούρια, τους προβληματισμούς μας και τις συνεπαγωγές...των συναντήσεων του συνεδρίου μας...Ξέρεις φίλε...μου πέρασε μια σκέψη από το νου....καθώς θυμήθηκα ένα δικό μου νυχτερινό ταξίδι για εκεί... Δε ρωτάς αν έχει θέση και για μένα;;; Θυμάμαι πως όποτε πέρναγα από εκεί που μένεις τώρα ξεκουράζονταν η σκέψη μου. Μα και κάτι άλλο. Απόψε και αύριο και μεθαύριο οι σκέψεις μας θα γυροφέρνουν γύρω από τους αριθμούς... Διαφωνείς μήπως;

Η αφετηρία της Μαραθώνιας διαδρομής σήμερα το μεσημέρι

Οι φωτό τραβήχτηκαν από τον admin σήμερα το μεσημέρι 12/11/2011 από το χώρο της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και ενώ συνεχίζοντο οι εργασίες για τη διεξαγωγή του αυριανού Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας.


Σημαίες της Ελάδας δίπλα από το χώρο αφής της φλόγας.


Σημαίες διαφόρων κρατών, στο πλάι της αφετηρίας.Και ο προβολέας του Σταδίου του Μαραθώνα δίπλα.Δοκιμή αφής της φλόγας.Κοντινό πλάνο.
Το γεφυράκι που ενώνει τη κωμόπολη με το χώρο της αφετηρίας και το οποίο παλιά ήταν δρόμος
Φωτο τραβηγμένη από το ύψωμα του Αγ. Νεκταρίου.

Από το ίδιο ύψωμα ο χώρος της αφετηρίας.
Και ο κύκλος της πεζότητας έχει τις δικές του εφαπτόμενες...( W.C. για χρήση των μαραθονοδρόμων )

Τα τρία σύνδρομα της μοίρας μας

Kάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε το άρθρο του Π.Κ. Ιωακειμίδη.

Αυξήθηκαν οι επιθέσεις στο Ίντερνετ ελέω… οικονομικής κρίσης

Διαβάστε το δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ κάνοντας κλικ στον τίτλο της ανάρτησης.

Ισως κάτι έχει αλλάξει

Διαβάστε κάνοντας κλικ στον  τίτλο της ανάρτησης το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

To Συνέδριο της ΕΜΕ.

Συνεχίζονται σήμερα και λήγουν αύριο το μεσημέρι οι εργασίες του Συνεδρίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Ετσι ο admin αυτού του ιστολόγιου θα απουσιάζει όντας εκεί και οι αναρτήσεις του θα είναι ελάχιστες. 
Φίλοι από το Λασήθι, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο ως τη Θεσσαλονίκη χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα και τα είπαμε. Εχουμε βεβαίως ραντεβού το βράδυ στη μεγάλη αίθουσα της Φιλοσοφικής. Να ακούσουμε και τα ανέκδοτα του Μπόλη...Να είμαστε καλά όλοι μας!!!