Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Πεθαίνοντας στην αφθονία

Αφού κλείστε την μουσική του blog (στα δεξιά του) δείτε κι ακούστε το video.


Kαι πάλι Reamonn...

Tούτο το βίντεο το αφιερώνω σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου μας. Ξέρω πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας μας. Ας ταξιδέψτε λοιπόν παιδιά με την μουσική του. Σας εύχομαι να έχετε υγεία, δύναμη στη ζωή, πρόοδο στις σπουδές σας και να βγείτε στη ζωή με κρίση , περίσκεψη και εφόδια πνευματικά. Να πετύχετε όλους τους στόχους σας και να σας καμαρώνουν οι γονείς σας. Μη ξεχάσετε να κλείσετε προηγουμένως την μουσική του blog (στα δεξιά του).

H λύση μιας άσκησης

Δείτε παρακάτω τη λύση της άσκησης που σας είχα προτείνει πριν λίγες μέρες από το blog. Φυσικά δεν έπρεπε να υπολογίσετε τις δυνάμεις.
Ask 2

Mουσικές στιγμές...

Ακούστε το video. Πρέπει να σας αρέσει. Μη ξεχάσετε να κλείσετε την μουσική του blog ( στα δεξιά του ) προηγουμένως.

Mουσικές στιγμές

Μιαςκαι οι διακοπές άρχισαν πρόωρα...ας ακούσουμε λίγη μουσική. Για να απολαύσετε τα video πρέπει πρώτα να κλείσετε την μουσική του blog (στα δεξιά του).



Πηνελόπης Δέλτα: Ο μάγκας

Δείτε κι αυτό το βιβλίο από το δικτυακό τόπο scribd.com

(1992) Δέλτα Πηνελόπη - Μάγκας

o μικρός πρίγκιπας

Δείτε πιό κάτω το βιβλίο αυτό από το δικτυακό τόπο scribd.com

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΝΤΕ ΣΑΙΝΤ ΕΞΥΠΕΡΗ

Eντυπωσιακές φωτό

Δείτε παρακάτω εντυπωσιακές χειμωνιάτικες και χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες.


Διακοπές...και διάβασμα


Παιδιά...στις διακοπές σας , πέρα από τη ξεκούραση και τη διασκέδαση , να μην ξεχάσετε να κάνετε επανάληψη όπου νομίζετε ότι χρειάζεται. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και για πολλά παιδιά είναι αναγκαίο να θυμηθούν κάποια στοιχεία της γνώσης. Ακόμη σας θυμίζω πως η αγορά και η ανάγνωση ενός καλού λογοτεχνικού βιβλίου, στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, μόνο επωφελής μπορεί να είναι.

Λειτουργία του Γυμνασίου Μαραθώνα

Σας ανακοινώνω πως ύστερα από απόφαση του κ. Νομάρχη Ανατολικής Αττικής τα μαθήματα στο σχολείο μας, στο Γυμνάσιο Μαραθώνα, διακόπτονται από αύριο Πέμπτη 17/12/2009 και για -7- ημέρες. Με δεδομένο ότι την επόμενη ΠΕΜΠΤΗ 24/12/2009 αρχίζουν οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι φανερό πως μαθήματα θα ξαναγίνουν στο σχολείο μας την Παρασκευή 8/1/2010, με βάση τον νόμο που ισχύει σήμερα. Στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών θα σας ενημερώνω , από το blog αυτό, για θέματα εκπαίδευσης, λειτουργίας του σχολείου μας και για άλλα. Ευχομαι σε όλα τα παιδιά και τους γονείς των Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και με το καλό να υποδεχτούν το νέο έτος 2010. Οι έλεγχοι του 1ου τριμήνου θα δοθούν στη νέα χρόνια και λίγες μέρες μετά την έναρξη λειτουργίας. Το σχολείο μας από αύριο και μέχρι τις 23/12/2009 θα είναι ανοιχτό από τις 08.30-13.30.