Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Σημερινές σκέψεις μου....


Μεγάλη η συγκίνησή μου, σήμερα στο γραφείο μου...... Όσο κι αν σφίχτηκα να μην εκδηλώσω συναισθήματα.....Δε ξέρω αν το κατάλαβες την ώρα που έφευγα για τη Μάκρη.......Ομολογώ πως δεν ήθελα να έχει έρθει αυτή η στιγμή....Τώρα είναι άλλο θέμα τι θα κάνω με τα gadjets και τη διεκπεραίωση της υπηρεσιακής αλληλογραφίας!!! Σϊγουρα θα νιώσω την ανθρώπινη απουσία και μάλιστα τάχιστα!!!
Άκου όμως.......... πιστεύω πως η εικόνα της Μεγαλοσπηλιώτισσας Παναγιάς θα σε προστατεύει εκεί, καταμεσής του Αρχιπελάγους!!! Ξέρω πως κι εκεί γρήγορα θα ξεχωρίσεις...για την ευγένεια, για την εργατικότητα, το ήθος και την επάρκειά σου ως εκπαιδευτικός. Σε χάνει το σχολείο μας και σε κερδίζει ένα άλλο μικρό , πολύ μικρό σχολείο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα πάνε. Ήδη τα πρώτα μηνύματα είναι ευοίωνα...... Η Παναγιά του νησιού θα είναι δίπλα σου. Να θυμάσαι πάντα αυτό που σου έχω πει πολλές φορές. Στις εκκλησιές και στα ξωκκλήσια των μικρών νησιών η Παναγιά των Ελλήνων και οι Άγιοι της ελπίδας ακούν και ικανοποιούν τα αιτήματα των προσευχών μας!!!!
Καλό ταξίδι και καλή υπηρεσία σ΄ αυτό το μεγάλο βράχο του Αιγαίου. Ξέρω πως θα λείψεις πολύ στην Αναστασία και στις κοράκλες σας. Ομως γρήγορα θα γυρίσεις πίσω, κοντά τους και κοντά μας. Το διαισθάνομαι έντονα!!!
Κι ένα τελευταίο........Ετοιμάζομαι να μπω στο site της Aegean....Λες να έρθει κι ο μικρός...μαζί;;;;;;;;;Εγώ πάντως ετοιμάζω μηχανές, μπαταρίες και φορτιστές. Κι ας κουνάει το μικρό αεροσκάφος!!!!

Σημειώσεις Γεωμετρίας Α΄ Λυκείου

Δείτε τις εδώ όπως μας τις παρουσιάζει ο συνάδελφος Κώστας Κουτσοβασίλης.

Σημειώσεις Τριγωνομετρίας Β΄ Λυκείου

Από τους συναδέλφους Κ. Κουτσοβασίλη και Μάκη Χατζόπουλο.

Διαγωνίσματα στους μιγαδικούς Γ΄ Λυκείου Κατεύθυνσης

Δείτε τα εδώ όπως μας τα δίνει απ το ιστολόγιό του ο καλός συνάδλφος Μάκης Χατζόπουλος

Οι Έλληνες προτιμούν τα on line video από την παραδοσιακή TV

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση από την ιστοσελίδα του skai.gr