Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Έκτακτη εκπομπή απόψε...

Απόψε και στις 10.15 ώρα Ελλάδος θα μιλήσω για "θύμησες και στοχασμούς" στο προσωπικό μου διαδικτυακό κανάλι  www.livestream.com/ds1954  με αφορμή τη σημερινή επέτειο. Θα σας περιμένω...και θάθελα να ακούσω ερωτήσεις σας....

Ενημέρωση για το πρόβλημα των κουνουπιών

Κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω για να ενημερωθείτε σχετικά με την ημερίδα για το πρόβλημα των κουνουπιών, εδώ στο Μαραθώνα. Η ημερίδα θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 31/5/2012 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Θέματα στη Νέα Ελλ. Γλώσσα Α΄ Γυμνασίου

Δείτε παρακάτω τα θέματα στη Νέα Ελληνική Γλώσσα στα οποία εξετάστηκαν πρόσφατα οι μαθητές της Α΄Τάξης του Γυμνασίου Μαραθώνα.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ NEOEΛ ΓΛΩΣΣΑΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΑΪΟΥ 2012

Θέματα στην Αρχαία Ελλ. Γλώσσα

Δείτε παρακάτω τα θέματα στην Αρχαία Ελλ. Γλώσσα Γ΄ Τάξης στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές του Γυμνασίου Μαραθώνα.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ Γ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΑΘΏΝΑ 2012

Θέματα εξετάσεων στη Φυσική

Δείτε παρακάτω τα θέματα στη Φυσική της Β΄ Τάξης στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές του Γυμνασίου Μαραθώνα. Ο συνάδελφος κ. Στέλιος Ξυδιάς είχε την καλοσύνη να μου στείλει και τις απαντήσεις των θεμάτων.
Θέματα εξετάσεων Φυσικής Β' Τάξης Γυμνασίου Μαραθώνα Μαΐου-Ιουνίου 2012

Θέματα εξετάσεων στα Μαθηματικά

Δείτε παρακάτω τα θέματα των προαγωγικών εξετάσεων στα  Μαθηματικά της Α΄ Γυμνασίου στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Μαραθώνα.
MΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α 2012