Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Σ΄ευχαριστώ

Σε ευχαριστώ για την ευπρέπειά.
Σε ευχαριστώ για το σεβασμό.
Σε ευχαριστώ γαι την κατανόηση.
Σε ευχαριστώ γαι την ευγένεια.
Σε ευχαριστώ για τη διάθεση.
Σ΄ευχαριστώ γιατί ξέρεις να ακούς.
Σε ευχαριστώ για το ότι ξέρεις να διακρίνεις.
Σε ευχαριστώ για το ότι ξέρεις να δίνεις.
Λίγα είναι όλα αυτά;

Το δικό σου παραμύθι

H κιθάρα είναι ένα μουσικό όργανο που μου αρέσει πολύ. Μα μου αρέσει και αυτό το τραγούδι. Είναι όμορφο να ξετυλίγουμε τις κόκκινες κλωστές των δικών μας παραμυθιών και να τους δίνουμε κλώτσο να γυρίσουν...Το έχουμε ανάγκη όλοι μας... Κλείστε πρώτα τη μουσική του blog(στα δεξιά του) και μετά ακούστε στίχο και μουσική.


Μια άρνηση

Κι ένα βίντεο του αγαπημένου τραγουδιστή της νεολαίας και όχι μόνο. Από μια συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού, ενός λόφου που κι αυτός είναι συνδεδεμένος με τα χρόνια της δικής μου παιδικής αθωότητας και εφηβεἰας. Πόσα και πόσα παιχνίδια εκεί... ατενίζοντας της πόλη της Παλλάδας Αθηνάς και προσπαθώντας να εντοπίσεις ότι ο νους ήθελε. Πόσα όνειρα έκανα από εκεί βλέποντας κάτω. Κι όταν άναβα το κερί στον ΄Αγιο Σιδερέα ευχόμουν για τα καλύτερα στη ζωή μου. Ήρθαν άραγε;
Και οι στίχοι του τραγουδιού παραπέμπουν στα "θέλω"της ψυχής καθενός μας. Των μικρών μα και των μεγάλων. Γιατί όλοι μας έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.


Ασκητική

Η ασκητική του μεγάλου "αιρετικού" του Νίκου Καζαντζάκη είναι ένα βιβλίο που θέλει να του αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να αισθανθείς τα νοήματα των σκέψεων του συγγραφέα. Βρήκα το βιντεάκι στο youtube και σας το παραθέτω. Bεβαίως και δεν είναι δική μου δημιουργία αλλά καθώς το είδα μου άρεσε πολύ. ΄Ετσι κλείστε τη μουσική στα δεξιά του blog και δείτε το video. ΄Ισως αρέσει και σε εσάς.


Μιε εντυπωσιακή πτώση

Kλείστε τη μουσική στα δεξιά του blog και απολαύστε μια εντυπωσιακή πτώση!!!