Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Στο ίδιο θρανίο με τον πατέρα μου

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ.

H λειτουργία του Σχολείου μας.

Σας γνωρίζω τα παρακάτω, σχετικά με τη λειτουργία του Γυμνασίου Μαραθώνα για τις μέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 12/9,13/9 και 14/9 2011.

Τη Δευτέρα 12/9 τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στι 08.20. Όσα παιδιά έρχονταν πέρσυ με μισθωμένα λεωφορεία θα πρέπει να βρίσκονται στη στάση επιβίβασης την ώρα που ήταν εκεί και πέρσυ. Οσα παιδιά έρχονται με το ΚΤΕΛ θα πληρώσουν εισιτήριο και θα πρέπει να φέρουν μια φωτό τύπου ταυτότητας για να τους βγάλουμε το "πάσο".
Μετά από τον αγιασμό θα δοθούν στους μαθητές τα λίγα βίβλια που σήμερα ήρθαν στο σχολείο. Οι μαθητές της Α΄Τάξης ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ από το χώρο του σχολείου αν δεν παραλάβουν την υπεύθυνη δήλωση για τη διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσαςπου θα πρέπει να επιστρέψουν συμπληρωμένη την επόμενη μέρα οπωσδήποτε. Επίσης όσοι μαθητές εχουν ερωτήματα σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων, θα πρέπει να απευθυνθούν στους συναδέλφους κ.κ. Πάικο και Πιλλή.

Οι γονείς των μαθητών της Α΄Τάξης πρέπει να φέρουν στο σχολείο το συντομότερο δυνατό ιατρικές βεβαιώσεις που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Τέλος τη Δευτέρα οι μαθητές προβλέπεται να αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου γύρω στις 10.30. Εχει γίνει συννενόηση με την εταιρεία που μεταφέρει τα παιδιά ώστε τα πούλμαν να αναχωρήσουν από το Γυμνάσιο στις 11.00.
Την Τρίτη 13/9/2011 οι μαθητές θα απασχοληθούν τις 3 πρώτες ώρες επειδή μετά προβλέπεται συνεδρίαση του Συλλόγου Καθηγητών. Η αναχώρηση των πούλμαν θα γίνει στις 11.00.
Την Τετάρτη 14/9/2011 πάλι οι μαθητές θα απασχοληθούν τις 3 πρώτες ώρες επειδή μετά προβλέπεται επιμόρφωση του Συλλόγου Καθηγητών στη λειτουργία των διαδραστικών πινάκων που τελευταία εγκαταστάθηκαν σε αίθουσες. Η αναχώρηση των πούλμαν θα γίνει στις 11.00.
Για τη λειτουργία του σχολείου την Πέμπτη 15/9/2011 θα ενημερωθείτε και από εδώ εγκαίρως.
Ακόμη....
Όποιοι μαθητές πέτυχαν στις απολυτήριες εξετάσεις , σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα, και έχουν δηλώσει πως θέλουν να πάρουν το απολυτήριο στο χέρι, τους γνωστοποιώ πως το απολυτήριο θα είναι έτοιμο το μεσημέρι της Τρίτης 13/9 ή Τετάρτης 14/9.
Αν κάποιος μαθητής που αποφοίτησε ,θέλει να εγγραφεί στο ΕΠΑΛ Ραφήνας και δεν έχει απολυτήριο στα χέρια του, να συννενοηθεί μαζί μου στο γραφείο του Γυμνασίου.
Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά. Καλή δύναμη σε όλες τις οικογένειές τους.