Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ενημέρωση για Γυμνάσιο Μαραθώνα

Σας γνωρίζουμε τα παρακάτω σχετικά με τη λειτουργία του Γυμνασίου Μαραθώνα

1. Η επίδοση των ελέγχων των μαθητών που έδωσαν εξετάσεις στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, θα γίνεται από την Πέμπτη 15/9/2016

2. Οι γονείς των μαθητών της Α΄ Τάξης να φροντίσουν να πάρουν από γιατρό βεβαίωση ότι το παιδί τους μπορεί να παίρνει μέρος στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. ΔΕ χρειάζεται βεβαίωση για τους μαθητές των Β΄ και Γ΄ Τάξεων.

3. Ο Αγιασμός μεθαύριο Δευτέρα θα γίνει στις 08.15 και οι μαθητές/μαθήτριες μπορούν να έχουν μια τσάντα για να μεταφέρουν τα σχολικά βιβλία τους στο σπίτι. Μετά την παραλαβή των βιβλίων οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

4. Την Τρίτη , που στο σχολείο θα γίνουν μαθήματα τις τρεις πρώτες διδακτικές ώρες, θα παιδιά μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα πρόχειρο τετράδιο κι ένα στυλό.

5.  Όσοι από τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας που έλαβαν μέρες στις εξετάσεις Σεπτεμβρίου θέλουν να κάνουν αναβαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων των παιδιών τους μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση στο γραφείο του Δ/ντή που θα συνοδεύεται με παράβολο Δημοσίου των 3€  για κάθε γραπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: