Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Eνημέρωση γονέων και μαθητών

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας:
1. Τα μαθήματα στα Γυμνάσια θα λήξουν την Τετάρτη 13/5/2009.
2. Το πρόγραμμα των εξετάσεων περιόδου Μαΐου-Ιουνίου θα ανακοινωθεί στους μαθητές τη Τετάρτη 13/5/2009.
3. Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα αρχίσουν την Τρίτη 19/5/2009 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 19/6/2009.
Η εξεταστέα ύλη των μαθημάτων εκτός από την ανακοίνωση στους μαθητές από τους διδάσκοντες, θα αναρτηθεί στο πίνακα ανακοινώσεων του Σχολείου μας.
______________________________________________________________
Οι γονείς πρέπει μετά τις διακοπές του Πάσχα να δικαιολογήσουν τυχόν απουσίες των παιδιών τους, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος.
Οι μαθητές-μαθήτριες της Γ΄ Τάξης θα πρέπει να φροντίσουν να βγάλουν φωτογραφία τύπου ταυτότητας για το απολυτήριο και να προσκομίσουν έγκαιρα στο σχολείο τη δήλωση που θα τους δοθεί, σχετικά με το που θα σταλεί το απολυτήριό τους.
Οι μαθητές που εξετάζονται προφορικά , θα εξεταστουν στα θέματα που θα εξεταστούν οι μαθητές της τάξης τους και από τον διδάσκοντα το μάθημα. Οι εξετάσεις περιόδου Μαΐου-Ιουνίου των μαθητών αυτών γίνεται μόνον από τον διδάσκοντα και όχι από επιτροπή. Η εξέταση γίνεται από επιτροπή μόνο στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου