Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Πληροφόρηση για την έναρξη των μαθημάτων στο Γ/σιο Μαραθώνα

Σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς στο Γ/σιο Μαραθώνα σας πληροφορούμε τα παρακάτω.

1.  Ύστερα από συνεννόηση με τον εφημέριο πατέρα Παναγιώτη ο αγιασμός στο σχολείο μας για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει την Παρασκευή 11/9/2015 και ώρα 08.30. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν. Τα βιβλία θα δοθούν έτοιμα σε πλαστική σακούλα για το κάθε παιδί αλλά καλό θα είναι κάθε μαθητής ή μαθήτρια να έχει μαζί του/της ένα σακίδιο για την μεταφορά των βιβλίων.

2. Την Δευτέρα 14/9/2015 η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 08.15 ( χτύπημα κουδουνιού). Τα παιδιά θα απασχοληθούν τις 3 πρώτες διδακτικές ώρες  και θα αποχωρήσουν στις 10.45 οπότε οι γονείς πρέπει να μεριμνήσουν για τη μεταφορά στα σπίτια τους. Κάθε παιδί να έχει μαζί του ένα πρόχειρο τετράδιο για να σημειώσει ό,τι απαιτηθεί.

3. Για το πρόγραμμα της Τρίτης 15/9/2015 θα βγει ανακοίνωση την Παρασκευή.

4. Τα αποτελέσματα των παραπεμπτικών εξετάσεων περιόδου Σεπτεμβρίου 2015 θα ανακοινωθούν την Πέμπτη αργά το μεσημέρι στο σχολείο. Οι έλεγχοι όσων μαθητών παραπέμφθηκαν θα δίνονται μετά την Τετάρτη 16/9/2015.

5. Οι γονείς των μαθητών της Α΄ Τάξης πρέπει να φροντίσουν να προσκομίσουν στο σχολείο ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί τους μπορεί να συμμετέχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

6. Μέχρι και σήμερα το σχολείο δεν έχει πληροφόρηση σχετική με την μεταφορά των μαθητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: