Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Δραστηριότητες του Τοπ. Συμβουλίου Νέων Μαραθώνα

Μερικές φορές αισθάνομαι έντονα το βάρος της ευθύνης στο να προσεγγίσουμε τους νέους μας. Και τούτο για εμάς τους μεγαλύτερους πρέπει να είναι μια διαρκής μέριμνα. Πολλές φορές απορροφημένοι από τους ρυθμούς μας και τα μάταια ίσως, χάνουμε το ουσιαστικό. Την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Και μάλιστα την επικοινωνία με τους νέους. Τους παραμελήσαμε, ίσως. Οι νέοι μας δε θέλουν μόνο χρήματα και υλικές παροχές. Κι αυτές απαραίτητες είναι. Ομως θέλουν κουβέντα, θέλουν να σκύψουμε να ακούσουμε τα εσώψυχά τους. Να ακούσουμε ότι πολλές φορές δεν έχουν κάπου να ακουμπήσουν τις ανάγκες της ψυχής τους. Παιδιά του Δήμου μας θέλω να τα λέμε. Και με τις δικές μου ταπεινές δυνάμεις να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για εσάς. Το γραφείο μου στο Γυμνάσιο είναι ανοιχτό και για τους μαθητές του σχολείου μα και για εσάς όλους, που κάποτε σας είχαμε στα θρανία. Καλή δύναμη στις επιδιώξεις σας. Καλή επιτυχία στους στόχους σας. Και ψηλά το κεφάλι ε?
Οπως βλέπετε σας έβαλα σήμερα εδώ, στο blog μου. Προσδοκώ σε μια μεστή επικοινωνία. Για το καλό της κοινωνίας μας. Να είστε όλα τα παιδιά καλά και να σας χαίρονται οι οικογένειές σας. Και βεβαίως αναρτώ το video από την εξόρμηση στο Σχοινιά. Μην ξεχάσετε να κλείσετε την μουσική του blog (στα δεξιά του) πριν το δείτε.




1 σχόλιο:

  1. Πρώτα απ΄όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ για την δημιουργία του blog που πραγματικά είναι πολύ καλό.
    Ακόμα θεωρώ υποχρέωση μου να σας πώ και ένα ευχαριστώ γιατί πραγματικά είστε κοντά μας σε ότι προσπάθεια κάνουμε. Έχουμε ανάγκη την βοήθειά σας γιατί πρέπει η νεολαία να παραμείνει ενεργή,σε σκέψη και δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή