Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Βιβλία από ΤΟ ΒΗΜΑ.

Kάντε κλικ παρακάτω για να διαβάσετε το δημοσίευμα από ΤΟ ΒΗΜΑ για προτεινόμενα βιβλία.

http://www.tovima.gr/Vivlia.asp

Eίναι γλάρος

Κάντε κλικ παρακάτω για να διαβάσετε το δημοσίευμα του Πανεπιστημιακού κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου από ΤΑ ΝΕΑ. Είναι ενδιαφέρον.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=30&ct=19&artid=4537054

Γεύμα εργασίας

Γεύμα ¨εργασίας" σήμερα με το Δήμαρχο του τόπου κ. Σπύρο Ζαγάρη. Εν μέσω νόστιμων μεζέδων στα "Πατητήρια του Μπαϊρακτάρη" είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα και προβλήματα που αφορούν τα σχολεία μας και ιδιαίτερα το Γυμνάσιο. Μου άρεσε που ο Δήμαρχος άκουγε και χαίρομαι για το το ραντεβού νέας επικοινωνίας που κλείσαμε , με σκοπό να δούμε αν πραγματοποιούνται τα όσα στοχεύουμε. Δήμαρχε , δε σου κρύβω όμως , με τρόμαξε ο χάρτης των καμμένων εκτάσεων... Ο Θεός να βάλει το χέρι του στις βροχές. Να το βάλει πραγματικά.

Καλή τύχη παιδιά

Σας χαιρόμουν συνέχεια χτες βράδυ. Να ζήστε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι παιδιά. Να θυμάστε δε την προτροπή του παπά που σας πάντρεψε.... " Να μιλάτε", είπε, και σ΄ αυτή την προτροπή κρύβονται πολλά. Θυμηθείτε και το έχουμε ξαναπεί... Ξέρουν οι άνθρωποι να επικοινωνούν σήμερα; Θα μπορούσαμε βεβαίως στη θέση του ρήματος ξέρουν, να βάλουμε το ρήμα θέλουν....