Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Mια φωτό που μου άρεσε πολύ!!!

Τη φωτό τη βρήκα στο forum του δικτυακού τόπου thegreekz.com και μου άρεσε το μεγάλο ιστιοφόρο. Και σκέφτηκα να την αναρτήσω εδώ.
Δείτε τον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ανατ. Αττικής κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα.

Amazon: Οι πωλήσεις ηλεκτρονικών βιβλίων ξεπέρασαν τις πωλήσεις βιβλίων με σκληρό εξώφυλλο


Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

Φωτό από Σιδ. Σταθμούς

Ο Σ.Σ. της Άνω Γατζέας στη σιδ. γραμμή που ενώνει το Βόλο με τις Μηλιές.Ο Σ.Σ. στα Άνω Λεχώνια στη σιδ. γραμμή που ενώνει το Βόλο με τις Μηλιές.

Ο Σ.Σ. στο Κομανό της Εορδαίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΚΛΗΣ Σε δύο κάμαρες, ένα χολ και μια άθλια κουζίνα γεμάτη κατσαρίδες

Στη φωτό ο καλλιτέχνης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.Διαβάστε εδώ το ζωγράφο Κώστα Τσόκλη αυτοβιογραφούμενο.... Το δημοσίευμα είναι από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

Οι αθλητές Μαρία Πολύζου και Τάκης Σκουλής αναβιώνουν τον Δρόμο του Φειδιππίδη


Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση από το δικτυακό τόπο in.gr.

To ασφαλιστικό για τους Δ.Υ και τι ισχύει για εμάς τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε εδώ την μελέτη για το νέο ασφαλιστικό και τους εκπαιδευτικούς όπως την έγραψε ο ειδικός συνεργάτης της ΔΟΕ κ. Γιάννης Μπαλάγκας.

Κυπριακή ιστορία και λογοτεχνία


Διαβάστε εδώ για την κυπριακή ιστορία και λογοτεχνία στη διάρκεια του 20ου αιώνα.

36 χρόνια πριν

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε.Τα τούρκικα πολεμικά πλοία αποβιβάζουν στρατό και οχήματα στις ακτές της Κερύνειας. Και η χούντα μιλούσε για άσκηση...Η Λευκωσία στις μέρες της εισβολής.Σαν σήμερα πριν 36 χρόνια η εισβολή των τούρκικων στρατευμάτων στην Κύπρο. 36 χρόνια πριν, σαν σήμερα, η αρχή επώδυνων γεγονότων για τον Ελληνισμό της Μεγαλονήσου. Και οι εξ ανατολών γείτονες με την ενθάρρυνση της ατλαντικής υπερδύναμης και με την ευκαιρία που τους πρόσφερε άκοπα το προηγηθέν πραξικόπημα της ελληνικής στρατιωτικής δικτατορίας πάτησαν για μια ακόμη φορά το έδαφος του βασανισμένου λαού της Κύπρου. Και η κατοχή συνεχίζεται. Σε πείσμα της δημοκρατίας, της δικαισοσύνης, των αποφάσεων των δικαστηρίων, του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαίου, εν γένει.