Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η λειτουργία του σχολείου μας

Ανακοινώνονται προς τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας ( Γυμνασίου Μαραθώνα) τα παρακάτω, που αφορούν την λειτουργία του.
1. Μεθαύριο Πέμπτη 5/5/2011 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω Γενικής Συνέλευσης της Ε΄ΕΛΜΕ Αν. Αττικής, όπως και όλα τα σχολεία της Ανατ. Αττικής.
2. Την Παρασκευή 6/5/2011 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά. Η Τρίτη (Γ΄) Τάξη θα παρακολουθήσει τις εργασίες μιας ημερίδας που έχει οργανώσει το ΓΡΑΣΕΠ του σχολείου. Ολοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στη λήξη του ωραρίου λειτουργίας του.
3. Την Δευτέρα 9/5/2011 οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 08.15. Θα γίνει τακτοποίηση των καθισμάτων, θρανίων κλπ των αιθουσών, θα πάρουν πρόγραμμα εξετάσεων και οδηγίες από συναδέλφους και θα αποχωρήσουν κατόπιν. Πιθανή ώρα αποχώρησης 10.00-11.00.
4. Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις θα αρχίσουν την επόμενη Παρασκευή 13/5/2011.
5. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σε αυτό το ιστολόγιο τις προσεχείς ημέρες.

Επαναληπτικές ασκήσεις για τη Γ΄ Γυμνασίου.

Διαβάστε εδώ επαναληπτικές ασκήσεις για την Α΄ Γυμνασίου εν όψει των εξετάσεων που πλησιάζουν.

Μια άσκηση μια τάξη...

Διαβάστε εδώ μια άσκηση από το mathematica.gr όπως την προτείνει ο συνάδελφος Γ. Ρίζος. Συνδυάζει πάρα πολλές γνώσεις.

2 ασκήσεις στην Αλγεβρα της Β΄ Λυκείου

Δείτε εδώ δυό πολύ καλές ασκήσεις πάνω στην Αλγεβρα της Β΄ Λυκείου.

Kαλό ταξίδι Θανάση Βέγγο.


Στο καλό Καλέ μας Άνθρωπε. Θα σε θυμόμαστε πάντα. Δε γίνεται να σε ξεχάσουμε!!!

Aναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ διεκδικούν 800 συνταξιούχοι βουλευτές

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ.

Ενα μικρό δικό μου σχόλιο...Αλήθεια ντροπή υπάρχει; Αλήθεια συνείδηση υπάρχει; Υπάρχουν;

Φραγμοί στο «spam» από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Διαβάστε εδώ την είδηση από το δικτυακό τόπο της ΕΡΤ.

Μαθηματικό μοντέλο είχε προβλέψει την κρυψώνα του Μπιν Λάντεν

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από in.gr.

Στη διάρκεια της πορείας σου...

Στη διάρκεια της καθημερινής σου πορείας προσπέρασε τη φθορά και την κάλπικη ευγένεια. Σε σένα αναφέρομαι, που από κοινού προσλαμβάνουμε τις αλήθειες της ζωής. Κι αν οι "ευγενείς" ανέλαβαν το ρόλο αυτόκλητων σωτήρων, εσύ, με τη δύναμη της αλήθειας, θα αναλάβεις εκ νέου το δικό σου ρόλο. Αυτόν του πλοηγού, του πρωτοπόρου, του εμπνευστή και του καθοδηγητή. Κι έχεις τη δύναμη να κάνεις.
Γένοιτο λοιπόν αυτό!!!

Για σένα καλέ μου φίλε...

Για σένα καλέ μου φίλε και εκλεκτέ συνάδελφε τα λόγια τούτα. Κι αν η χτεσινή μας επαγγελματική... σύναξη δε μας άφησε πολύ χρόνο για να τα πούμε εν εκτάσει, εμείς βρήκαμε πάλι την ευκαιρία να καταθέσουμε λίγες και ζεστές σκέψεις για τα Μαθηματικά μας, τη μουσική, τα βιβλία, τις σκέψεις και τις ελπίδες μας. Χαίρομαι να καταθέτω τις σκέψεις μου σε σένα και να ακούω τις δικές σου. Και να ξέρεις, πως θεωρώ πως καλώς έγραψα ότι έγραψα για εκείνους τους στίχους του γίγαντα της ποίησης. Αναφέρομαι στους στίχους που μου έστειλες. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου για το δικό μου πνευματικό αγώνα. Μα έτσι δε πρέπει να κάνω φίλε; Αυτό δε προστάζει μια ατόφια συνείδηση; Στην εκ νέου συνάντησή μας, την Πέμπτη το πρωί, θα σου προσκομίσω νέα δεδομένα. Ε! εσύ, όπως όλοι οι καλοί μου φίλοι, τα δικαιούσαι...Καλημέρα και καλό μάθημα Γιάννη.