Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Πληροφόρηση για τους γονείς των μαθητών της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Μαραθώνα.

Σχετικά με τα έγγραφα που μοιράσαμε στα παιδιά, στους μαθητές της Γ΄  Τάξης του σχολείου μας διευκρινίζουμε τα παρακάτω: 

1. Η εγγραφή των παιδιών στα κάθε είδους Λύκεια ( Γενικά, ΕΠΑΛ κλπ.... ) των μαθητών που θα αποφοιτήσουν από το Γυμνάσιο θα γίνει από τους γονείς τους και στην πλατφόρμα e-εγγραφή.
Η είσοδος στην πλατφόρμα θα γίνει από το κηδεμόνα του κάθε παιδιού και θα ζητηθούν από τον  τελευταίο οι κωδικοί του taxis-net.  Φυσικά το σχολείο ΔΕΝ ζητάει απ τους γονείς κωδικούς taxis-net. Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως πότε θα μπορέστε να εισέλθετε στην πλατφόρμα αυτή.

2. Για να μπορέσει ο κάθε κηδεμόνας να εισέλθει στην παραπάνω πλατφόρμα θα πρέπει το σχολείο να έχει καταχωρήσει στο σύστημα myschool το όνομα του κηδεμόνα, τη διεύθυνση κατοικίας και το ταχυδρομικό κωδικό της διεύθυνσης αυτής. Είναι επιλογή του πατέρα ή της μητέρας του κάθε παιδιού να δηλώσουν ποιος θα είναι κηδεμόνας. ΠΡΟΣΟΧΗ...Αυτός που θα δηλώσει ότι είναι κηδεμόνας πρέπει να έχει κωδικούς taxis-net στο όνομά του. 

3. Από τους γονείς των μαθητών μας λοιπόν ζητάμε  στην υπεύθυνη δήλωση που δόθηκε αρχικά  να γράψουν : το ποιος είναι ο κηδεμόνας, διεύθυνση κατοικίας ( μαθητή και κηδεμόνα ) ,  ταχυδρομικό κώδικα της διεύθυνσης και το έτος γέννησης του παιδιού. Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν στα πάνω μέρος της υπεύθυνης δήλωσης είναι του γονιού που υπογράφει ως κηδεμόνας. Μπορούν όμως οι γονείς να γράψουν τα ίδια στοιχεία δηλ. ποιος είναι ο κηδεμόνας, διεύθυνση κατοικίας, ταχυδρομικό κώδικα και έτος γέννησης του μαθητή στην πίσω σελίδα του εγγράφου που μοιράσαμε στα παιδιά μετά την επίδοση της υπεύθυνης δήλωσης.

4. Για να καταχωρηθούν έγκαιρα τα στοιχεία των μαθητών μας στπ σύστημα myschool παρακαλούμε να μας αποστείλετε μέσω των παιδιών σας τα στοιχεία που ζητάμε όσο σύντομα γίνεται.

Πρέπει να θυσιάζονται οι γονείς για τα παιδιά τους;

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση από το antikleidi.com

Τι λογοκρίνει το Facebook

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την εφημερίδα των συντακτών.

Θέματα προσομοίωσης στα Μαθηματικά

Δείτε εδώ θέματα προσομοίωσης των Πανελληνίων Εξετάσεων στα Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου.

Διάλεξη του Β. Μάναρη με θέμα Μουσική & Υπολογιστές

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την εφημερίδα των συντακτών.

Τα Μαθηματικά μεταξύ φιλοσοφίας και επιστήμης

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της εφημερίδας των συντακτών.