Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Διαδραστικός πίνακας στο σχολείο μας.

Το αίτημα χορήγησης ποσού για την αγορά διαδραστικού πίνακα από το σχολείο μας, είχε υποβληθεί στα τέλη Ιουνίου. Και μάλιστα μέσω διαδικτύου βραδινές ώρες, καθώς συμπλήρωνα φόρμες της υπηρεσίας από τον υπολογιστή που έχω στο σπίτι. Δεν κρύβω πως είχα κάποιες απορίες για 1-2 απαντήσεις που έπρεπε να δώσω. Δεν ήμουν αισιόδοξος για την χορήγηση αλλά να που το χτεσινό τηλεφώνημα από το 1ο Γραφείο Δ.Ε. Αν. Αττικής επιβεβαίωνε μια κρυφή ελπίδα που είχα. Το Γυμνάσιό μας είναι ανάμεσα στα 15 Γυμνάσια της Ανατ. Αττικής στα οποία χορηγείται κονδύλι για την αγορά διαδραστικού πίνακα. Χαίρομαι γιαυτό. Η χρήση του ειναι βέβαιο πως θα συμβάλλει στην αφομοίωση της γνώσης από τους μαθητές μας και θα κάνει το έργο των συναδέλφων πιό αποδοτικό. Είναι αυτονόητο να υπενθυμίσω πως όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο Γυμνάσιο του Μαραθώνα θα προσπαθούμε για μια καλύτερη παιδεία των νέων της περιοχής μας.

Μια μετεμφυλιακή ανωμαλία...

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που υπογράφει ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης

Πατριαρχική απάντηση

Ενα βράδυ , εν μέσω φόρτου εργασίας και μάλιστα στο σπίτι μου, διάβασα για τον εορτάζοντα άγιο της ημέρας. Ήταν του Αγ. Βαρθολομαίου και φυσικά γιόρταζε και η Α.Θ. Παναγιότης του ο κ.κ. Βαρθολομαίος. Το e-mail ήταν ο μόνος τρόπος αποστολής ευχών εκείνη την ώρα. Εξέφρασα ευχές ειλικρινείς και σκέψεις, από τη γη της ελευθερίας, το Μαραθώνα, όπως του έγραφα. Ο Παναγιώτατος απάντησε τάχιστα αλλά το σχολείο έκλεισε εν τω μεταξύ και η αλληλογραφία παρέμενε ανεπίδοτη. Ετσι χτες με έκπληξη διάβασα την απάντηση του Ποιμενάρχη της Ορθοδοξίας.


O φάκελος αποστολής



Η 1η σελίδα της κάρτας που δείχνει τον Παναγιώτατο στον κήπο της Ι.Μητροπόλεως Ίμβρου. Η φωτό είναι τραβηγμένη στις 6 Ιουνίου 2010.



Και οι ευχαριστίες του προς τον admin.