Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Μοναδική εφαπτομένη

Παρείσακτος ήμουν στα υπολείμματα

των αισθημάτων.

Εκδιώχθηκα αυτοβούλως από

τις πολεμίστρες του κάστρου της Κάνδιας.

Η εσωτερική φωνή ξεχωρίζει

από τη δύναμη της υπέρβασης.

Και η ισχύς της πολλαπλασιάζεται

με την άσκηση του νου.

Μην λησμονείς τις αφανείς αλήθειες.

Ο κύκλος της έλξης σου έχει μια

μοναδική εφαπτομένη.

Οι άλλες κατέστησαν ασύμβατες

των επιθυμιών.


Λιαντίνης:Πικρά λόγια για την Ελλάδα

Αφού κλείστε κι εδώ τη μουσική του blog (στα δεξιά του) δείτε κι ακούστε το βίντεο.


Eρωτας και θάνατος

Αφού κλείστε τη μουσική του blog (στα δεξιά του) δείτε κι ακούστε το video με τους ισχυρισμούς του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη.



Ακρότατες τιμές τιμές τριωνύμου

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε για τις ακρότατες τιμές τριωνύμου. Το άρθρο είναι του Σχ. Συμβούλου Δευτ. Εκπ/σης Νομού Τρικάλων κ. Δημ. Ντρίζου.

Γεωμετρική Εποπτεία της απόλυτης τιμής

Kάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε για την γεωμετρική εποπτεία στην παρουσίαση της απόλυτης τιμής. Το άρθρο είναι του Σχ. Συμβούλου Μαθηματικών στο Νομό Τρικάλων κ. Δημ. Ντρίζου.

Γεωμετρία και Τέχνη

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε μια πτυχιακή εργασία με θέμα Γεωμετρία και Τέχνη.

Θέμτα διαγωνισμού Μαθηματικών Δημ Σχολείου

Δείτε εδώ θέματα μαθηματικών διαγωνισμών για μαθητές Δημοτικού Σχολείου, από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας.

Νέα Φιγαλία

Αφού κλείστε τη μουσική του blog (στα δεξιά του) δείτε κι ακούστε το video που αναφέρεται στο Δήμο Φιγαλίας Ηλείας. Υπηρετούσα εκεί πριν 22 χρόνια.

Διαδρομές στην Ανδρο

Αφού κλείστε τη μουσική του blog (στα δεξιά του) δείτε το video και ακούστε μουσική καθώς θα ταξιδεύετε στην ενδοχώρα της Ανδρου.



Ξωκκλήσια της Τήνου

Αφού κλείστε τη μουσική του blog (στα δεξιά του) δείτε τα βιντεάκια για τα ξωκκλήσια της Τήνου. Εϊναι εντυπωσιακά!!










ΠΑΛΙΆ ΚΑΡΆΒΙΑ ΚΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Αφού κλείσετε τη μουσική του blog (στα δεξιά του) δείτε το βίντεο με τα πλοία που πήγαιναν στα χρόνια τα παλιά στη Τήνο μα και στην Ανδρο. Η φωνή του τροβαδούρου της αγάπης θα είναι συνοδοιπόρος στο όμορφο ταξίδι των αναμνήσεων.

Για την Τήνο

Για σένα Ασημίνα και τη μητέρα σου με ευχαριστίες πολλές για το υπέρθυρο που είχατε την καλοσύνη να μου χαρίσετε από την ιδιαίτερη πατρίδα σας. Σας ευχαριστώ θερμά και από εδώ. Και σας αφιερώνω την ανάρτηση των τριών video. Για να τα δείτε και να τα ακούσετε μην ξεχάσετε να κλείσετε τη μουσική του blog (στα δεξιά του).




Δείτε κι αυτό...


Μα κι αυτό...

Θέλετε να διοριστείτε στην Κύπρο;

ΑΝ είστε νέος συνάδελφος και έχετε σκεφθεί να διοριστείτε στην Κύπρο, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι χρειάζεται. Η είδηση είναι από το δικτυακό τόπο alfavita.gr

Το μουσείο της δόξας

Διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ο ΔΗΜΟΤΗΣ" για το Μουσείο Μαραθωνείου δρόμου που λειτουργεί στο Μαραθώνα. Και η αλήθεια να λέγεται. Ο Δήμαρχος του τόπου κ. Σπύρος Ζαγάρης το έχει αναδείξει ιδιαίτερα και το αναδεικνύει συνεχώς. Σας συστήνω να το επισκεφθείτε. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και πολύ αξιόλογα εκθέματα.

Νεολαία και κινητό τηλέφωνο

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την επιστημονική ανακοίνωση που αναφέρεται στο πως η νεολαία σήμερα βλέπει την αγορά και την κατοχή ενός κινητού τηλεφώνου.