Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Σχετικά με την επιλογή των νέων Δ/ντών των Σχ. Μονάδων

Κυρώθηκαν σήμερα οι πίνακες με τους υποψήφιους Δ/ντές Σχολ. Μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Αν. Αττικής, από το Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης Αττικής και η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Αναμένεται εντός των ημερών η ανακοίνωση των ονομάτων των νέων Δ/ντών των Σχολείων μας.

Καλό μήνα.

Καλό μήνα σε όλους εύχομαι. Να είστε όλες και όλοι σας καλά.
Σήμερα γύρισα από τη Χώρα της Ανδρου. Ηταν μια βραδιά καλοκαιριού το Σάββατο το βράδυ στο Θέατρο της Χώρας. Και η ποίηση που ακούσαμε μας ταξίδεψε όλους. Ευχαριστώ τη κ. Ειρήνη-Φάνια Παπιδά, το κ. Βασίλη Δ. Ξένο, το κ. Μιχάλη Χαλά μα και και τα δυο παιδιά που με τη μουσική που έπαιξαν μας ταξίδεψαν μακριά...
Ευχαριστώ όλες κι όλους εκείνους που με τα καλά τους λόγια με έκαναν να χαμογελώ...
Ακόμα ευχαριστώ τη Ρούλα και το Μίλτο από το Σιδόντα μα και τη Μαρία και το Γιάννη από το Βαρίδι που έκαναν τόσο δρόμο για να ακούσουν τη γραπη κατάθεσή μου.
Ακόμη τους συναδέλφους μου εκεί για τη τόσο όμορφη κουβεντούλα που είχαμε χτες βράδυ στο κτίριο του Εμπειρικίου Γυμνασίου της Χώρας.
Θα αναρτήσω φωτογραφικό υλικό βεβαίως μα ο τόσο μεγάλος αριθμός των φωτό που τράβηξα (908...) απαιτεί μια μικρή επιλογή και επεξεργασία.
Καλό μήνα και πάλι.