Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Από τους Κατακαλαίους


Φωτό τραβηγμένη από τους Κατακαλαίους, στην Ανδρο. Στο βάθος χαμηλά, η Χώρα και αριστερά οι Στενιές. Η θερμοκρασία ήταν 17 βαθμοί Κελσίου αν και στο ξεκίνημα της διαδρομής , στο Μπατσί , η αντίστοιχη τιμή ήταν 30 βαθμοί...

Φωτό από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα της Τήνου

Μεταξύ Υστερνίων και Καρδιανής...Στο βάθος μόλις διακρίνονταν η Σύρα...Απέραντο γαλάζιο κι εδώ...Ψηλά στο βουνό η Καρδιανή.


Τις φωτό τράβηξα στη διάρκεια του τελευταίου ταξιδιού μου στην Τήνο. Αν και ο καιρός ήταν σίγουρα γύρω στο 8-άρι, η "Πόπη"... αποδείχτηκε καλοτάξιδο σκαρί!!!

Καράβια σημαίνει ταξίδια, φυγές, γυρισμούς

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που αναφέρεται στο λεύκωμα που εξέδωσε ο Φιλοπρόοδος Όμιλος "Το Γαύριο".

Δεν φοβάμαι να αγωνιστώ για ό,τι αγαπώ

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Πρόγραμμα εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων της περιόδου Σεπτεμβρίου 2011 του Γυμνασίου Μαραθώνα. Εύχομαι επιτυχία σε όλα τα παιδιά.
Καλό μήνα, καλή χρονιά.

Πολλές ευχές έδωσα και πήρα σήμερα. Καλό μήνα και καλή (σχολική) χρονιά μου ευχήθηκαν και ευχήθηκα. Και το εννοούσαμε όλοι όταν το λέγαμε πιστεύω. Να είναι μια αποδοτική χρονια για τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας μα και για τις οικογένειές τους. Κι αν οι εποχές δείχνουν να είναι και είναι δύσκολες, ας είναι ένα χαμόγελό μας το αντίδοτο στις γκρίζες μέρες της εποχής μας...