Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Της Αγ. Ειρήνης στα Αποίκια της Ανδρου


Δείτε εδώ το πως γιορτάστηκε η εορτή της Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια της Ανδρου. Εξαιρετικό το φιλμάκι του φίλου Βαγγέλη.
Αφού κλείστε την μουσική του video ( στα δεξιά του ) δείτε κι ακούστε το video που αναφέρεται στην Ι. Μονή Εικοσιφοίνισσας του Παγγαίου.



Γέλιο, σαφάρι και μαύρες τρύπες

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ.

Δήλωση του κ. Π.τ.Δ.


Μήνυμα για ομοψυχία και υπεύθυνη στάση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας
Αθήνα
Στείλε το άρθρο με email


Την ανάγκη να υπάρξει ομοψυχία και υπεύθυνη στάση από όλους υπογράμμισε στο μήνυμά του, μετά το θάνατο των τριών πολιτών κατά την απεργιακή διαδήλωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε οδύνη και οργή για την τραγωδία και διαβεβαίωσε ότι το έγκλημα αυτό δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο.

«Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της Αβύσσου. Είναι ευθύνη όλων μας να μη γίνει το βήμα προς το κενό. Και η ευθύνη αποδεικνύεται στην πράξη, όχι στα λόγια. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους. Αυστηρά και χωρίς ελαφρυντικά», υπογράμμισε.

«Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω την οδύνη και την οργή μου για τον τραγικό θάνατο τριών συμπολιτών μας, που έπεσαν θύματα αποκρουστικής βίας, ξένης προς το αξιακό σύστημα μίας δημοκρατικής κοινωνίας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους δικούς τους ανθρώπους, που πονούν, ότι η πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη μείνει αυτό το έγκλημα ατιμώρητο» επισήμανε και σημείωσε πως «το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης».



Από τον δικτυακό τόπο in.gr

Τράπεζα θεμάτων εν όψει εξετάσεων

Επισκεφθείτε παρακάτω τα διάφορα τμήματα της τράπεζας θεμάτων... για τα Μαθηματικά του Γυμνασίου. Τα θέματα είναι από την ιστοσελίδα του Σχ. Συμβούλου Μαθηματικών κ. Μιχάλη Μανωλόπουλου.

Ερωτήσεις Μαθηματικών Α΄ Γυμνασίου εν όψει εξετάσεων

Διαβάστε παρακάτω ερωτήσεις στα Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου εν όψει εξετάσεων.

Ερωτήσεις θεωρίας για τις εξετάσεις των Μαθηματικών Γ΄ Γυμνασίου

Διαβάστε εδώ ερωτήσεις θεωρίας Μαθηματικών για τη Γ΄ Τάξη του Γυμνασίου

Η τηλεόραση υποβιβάζει την προσωπικότητα των νηπίων

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα από ΤΟ ΒΗΜΑ.

Θέματα απολυτηρίων εξετάσεων Γυμνασίου στα Μαθηματικά

Παρακάτω σας δίνω θέματα γραπτών απολυτηρίων εξετάσεων που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Σχ. Σύμβουλος Μαθηματικών κ. Πρόδρομος Ελευθερίου. Προπονηθείτε παιδιά...

Απαντούν στον καθηγητή τους πατώντας το τηλεκοντρόλ!

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ.

Εις μνήμην


Σιωπώ και θλίβομαι για το χαμό των τριών νέων εργαζομένων. Όνειρα έγιναν στάχτη. Και οι ζωές που χάθηκαν , έφυγαν δίχως επιστροφή... Άκουσα με προσοχή τη δήλωση του κ. Π.τ.Δ. Προβληματίζομαι... Ο καλός Θεός της Ελλάδος μας ακούει;