Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Παίρνω απόσταση...

Παίρνω απόσταση απ' το χθες

να 'ρθούνε κι άλλες εποχές.

Να 'ρθουνε λύπες και χαρές...

καινούριες να σου τις χαρίσω.


Αφιερωμένη η μουσική από το παρακάτω βίντεο, στις σκέψεις μου που με απομακρύνουν από τις υπόγειες διαδρομές, αυτές στις οποίες η λάσπη πλεονάζει... Αφιερωμένο σε όλες κι όλους εκείνους που μου εμπιστεύτηκαν τα όνειρα και τις ελπίδες τους, αλλ΄ η ακήρυχτη μάχη με την πονηριά, την αναξιοπρέπεια και τη βρώμικη σκέψη δεν με κατέστησε "ενστολο" μαχητή κείνων των ονείρων και των ελπίδων...Μην ξεχάσετε να κλείστε την μουσική του blog πριν ακούστε την μουσική του video ( πάνω δεξιά ).





Οδηγίες διδασκαλίας θετικών μαθημάτων 2010-2011 Λυκείου



Οδηγίες διδακτέας ύλης θετικών μαθημάτων 2010-2011 Γυμνασίου



Φυλλάδιο ασκήσεων Μαθηματικών Θετικής Κατευθυνσης

Διαβάστε εδώ ένα φυλλάδιο με ασκήσεις πάνω στο Κεφάλαιο των συναρτήσεων θετικής κατεύθυνσης , για τη Γ΄ Τάξη του Λυκείου.

Δείκτες του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση

Διαβάστε εδώ τους δείκτες του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση στη χώρα μας.

Θέματα και λύσεις διαγωνισμού Ο ΘΑΛΗΣ

Διαβάστε εδώ τα θέματα και τις λύσεις του διαγωνισμού "Ο ΘΑΛΗΣ" της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που έγιναν στις 30/10/2010.

Δημοτικές εκλογές 2010.

Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών τέλειωσε. Οι πολίτες απεφάσισαν, με τα δικά του κριτήρια καθένας τους..... Κι αν κανείς διαφωνεί, η λαϊκή βούληση είναι και πρέπει να είναι σεβαστή από τον καθένα. Ευχαριστώ όλους εκείνους, τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που με "σταύρωσαν" δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η θέση μου όμως στην τέλική κατάταξη δεν μου δίνει το δικαίωμα του να περιλαμβάνομαι στη δύναμη των δημοτικών συμβούλων. Εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτούς που ο κόσμος ψήφισε για να αναδείξουν το τόπο(;). Κάθε επιτυχία στον Ιορδάνη Λουίζο που αναμένω πως τη δεύτερη Κυραική θα είναι ο νέος Δήμαρχος Μαραθώνα.
Βεβαίως στ΄αυτιά μου ηχούν οι στίχοι του Διονύση Σαββόπουλου...

Σημαία από νάυλον
Υψώνουμε σημαία πλαστική
Ο κόσμος δεν έχει τίποτα να χάσει
Και τίποτε να βρει...

Κι αν κανείς αντιφωνήσει γιατί τα λές τώρα αυτά, του απαντώ πως έβλεπα πολλά στη διαρκεια της προεκλογικής περιόδου και μάλιστα εντελώς διακριτά...