Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Προβληματισμοί...

Μ΄άρεσες που προχτές με κάλεσες να είμαι ακροατής της δικής σου μαθηματικής κατάθεσης... Μ άρεσε που, ως συνάδελφος, που είδα την αγωνία σου για τη μετάδοση της γνώσης... μ΄άρεσε που προσπαθούσες να μεταδώσεις σωστά τη γνώση... σε πείσμα των αντιξοοτήτων... Κι ανάμεσα σε πίνακες τιμών, σε υπολογισμούς πρακτικής αριθμητικής κπλ, κλπ είπες ΄κείνη τη λέξη που με εντυπωσίασε....Με εντυπωσίασε η προτροπή σου...."Να ανακαλύψουμε..." είπες, τη θέση των σημείων...Και με εντυπωσίασε επειδή η ανακάλυψη στο δικό μας μάθημα επιφέρει μια πολύ μεγάλη ευχαρίστηση....Να συνεχίσεις να πορεύεσαι έτσι...Ανάμεσα στις πολλές δυσκολίες, να ανοίγεις μονοπάτια...Και μη ξεχνάς...Λίγοι θα ακολουθούν. Μα συνοδοιπόρους πνευματικής πορείας θα έχεις...Κι αυτό είναι σημαντικό.

Από το Διάστημα στο Ευγενίδειο

Kάντε κλικ στoν τίτλο της ανάρτησης  και διαβάστε σχετικά με μια φωτογραφική συλλογή.
Αν θέλετε να πάτε κατευθείαν στη φωτογραφική συλλογή, κάντε κλικ εδώ.

Δικαιώματα των πολιτών στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Κάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε σχετικά με το τα δικαιώματά που έχετε ως πολίτες, στις συναλλαγές σας με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Ευχαριστίες

Καλή μου φίλη σ΄ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ,όπως εσύ ένιωσες να μου τα εκφράσεις μετά από την ανάγνωση της..."Παντελόνας". Επιμένω όμως πως η ζωντάνια του κειμένου ήταν λίγο πιό έντονη για σένα μιας και ξέρεις πολλά από τα κεφάλαια της ζωής μου. Στην... "Παντελόνα" διάβασες κάποιες σκόρπιες σελίδες από τα κεφάλαια αυτά και οι σελίδες αυτές δεν είναι τίποτε άλλο από κάποιες επαναλαμβανόμενες στη ζωή όλων μας....Είναι αλήθεια φυσικά, πως στο βιβλίο αυτό έχω καταγράψει την αρχή μιας μάχης, μιας έντονης καταιγίδας... Όμως,  όπως τα έχουμε συζητήσει και από κοντά, η αρχή αυτή ήταν για μένα και μια άλλη έναρξη...Αυτή της περίσκεψης, της αναζήτησης, του σεβασμού για όλα τα φαινόμενα της ζωής...Και η παραμονή μου στην...."Παντελόνα" μου έδωσε την προνομία να νιώσω τι σημαίνει αληθινή φιλία, να νιώσω τι σημαίνει ανθρώπινη ζεστασιά, να αισθανθώ πως δίπλα μου είχα ανθρώπους  στην  κουπαστή της σκέψης των οποίων  μπορούσα να ακουμπήσω.
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχετε εσύ ο Χρήστος και ο Γιώργος.

Εκπτώσεις, προσφορές αντίδοτο στην κρίση

Kάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε το δημοσίευμα από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.