Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Eισηγήσεις από ημερίδα για τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου

Διαβάστε παρακάτω τις εισηγήσεις από την ημερίδα για τα Μαθηματικά της Γ΄  Λυκείου που οργάνωσε το παράρτημα Λάρισας της Ελλ. Μαθηματικής Εταιρείας, κάνοντας κλικ πάνω στο θέμα της αντίστοιχης εισήγησης.


Eπισκόπηση τύπου από το Υπουργείο Παιδείας

Ενημερωτική ομιλία στο Γυμνάσιο Μαραθώνα

Ανακοινώνεται προς τους γονείς και κηδεμόνες του Γ/σίου Μαραθώνα ότι, μετά και από συνεννόηση με το νέο Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου κ. Σπύρο Ζαχαριουδάκη,  την επόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30 θα μιλήσει ο διαχειριστής  αυτού του ιστολογίου και Δ/ντής του Σχολείου με θέμα "Πως μπορούμε να βοηθήσουμε εμάς και τα παιδιά μας από την κακή χρήση του διαδικτύου". Η ομιλία θα γίνει σε αίθουσα του Γυμνασίου μας που διαθέτει  διαδραστικό πίνακα για να είναι πιο αποτελεσματική. Μετά το τέλος της θα υπάρξει παρέμβαση από μέλος του Συλλόγου και απαντηθούν ερωτήματα.

Η λειτουργία του Γυμνασίου Μαραθώνα αύριο 24/2/2017

Ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 24/2/2017 η λειτουργία του Γυμνασίου θα τερματιστεί στις 12.30 μετά από τα μαθήματα, τους αγώνες  basket και την αποκριάτικη γιορτή των μαθητών μας. Τα σχολικά λεωφορεία θα αναχωρήσουν την ώρα που αναχωρούν καθημερινά,  δηλ. στις 14.00.