Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Από εδώ φίλε ο λόγος μου.

Φίλε την καλημέρα μου και από εδώ. Πληθώρα οι ασχολίες μου τις τελευταίες ημέρες. Κούραση αλλά και ικανοποίηση από το σκύψιμο στις σελίδες της ιστορίας που απαιτούν χρόνο και εγρήγορση πνευματική. Η επίσκεψή μου χτες στο ΕΛΙΑ μου φόρτισε τις μπαταρίες της ιστορικής μνήμης για το Μαραθώνα, τον τόπο μου. Θα έχουμε όμως την ευκαιρία να τα πούμε και με άλλο τρόπο και θα σε κάνω κοινωνό των "εικόνων" που προσέλαβα χτες. Καλό μάθημα φίλε.

Μια ομιλία του Στέλιου Ράμφου

Αφού κλείστε τη μουσική του ιστολόγιου ( πάνω δεξιά ) ακούστε μια ομιλία του φιλόσοφου Στέλιου Ράμφου.Θεωρία, ασκήσεις για τη Γ' Γυμνασίου

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους  και διαβάστε θέματα θεωρίας, ερωτήσεων θεωρίας και ασκήσεων για τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου από την ιστοσελίδα των εκπαιδευτηρίων ΚΑΙΣΑΡΗ.Ενημέρωση για ιστοσελίδα.

Κάντε κλικ στον τιτλο της ανάρτησης και διαβάστε το έγγρφο του ΥΠΔΒΜΘ σχετικά με την ιστοσελίδα του συνήγορου του πολίτη για το παιδί.

Αν αισθάνεστε Ελληνες...

Kάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε το δημοσίευμα της Ελλης Κοταμανίδου από ΤΑ ΝΕΑ.

H Ρώμη έμαθε από το λάθος της Αθήνας

Κάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε  γιατί οι Ιταλοί δεν πήραν το ρίσκο της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα της κρίσης

Κάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε το άρθρο του Υποργού Εσωτερικών, όπως δημοσιεύτηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Εκκληση στον κόσμο για τρόφιμα και όχι ρούχα

Κάντε κλικσ τον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε ετην έκκληση του Προέδρου Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.