Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

Mια κουβεντούλα στο Άνω Βαρίδι

H εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Κάτω Βαρίδι.Σπίτια στο Ανω Βαρίδι. Διακρίνεται κι ο δρόμος προς το Ζόργκο.Η αυγουστιάτικη πανσέληνος. Θυμάμαι την κουβεντούλα μας φίλε...Το σχολείο του Γιάννη...Φίλε Γιάννη σε ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, τα τραταρίσματα και την καλή σου διάθεση. Περάσαμε πολύ όμορφα στα μέρη σου, απολαύσαμε την αυγουστιάτικη πανσέληνο, και η διάθεσή μας να σε ακούμε ήταν ανεξάντλητη. Πρέπει και θέλω να καταγράψω εδώ πολλά απ΄ όσα μας είπες για την Άνδρο, για την ποίηση για διάφορα δρώμενα... Θέλω να ξανάρθουμε στο χωριό σου και να επισκεφτούμε το Ζόργκο που φέτος δεν πήγαμε μιας και ξέρεις πως ο χρόνος μας ήταν ελάχιστος. Βλέπεις η πολιτιστική διάσταση της Άνδρου μας είναι μεγάλη. Σου αφιερώνω τις φωτό που τράβηξα εκεί...

Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στην Άνδρο

Παρακάτω δείτε σελίδες από το φυλλάδιο του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στην Ανδρο που φέτος φιλοξενεί έκθεση του Isamu Noguchi.


Πληροφόρηση.Βιογραφικό του καλλιτέχνη.Εξώφυλλο.


Κάντε κλικ πάνω στη κάθε εικόνα να τη δείτε σε μεγάλο μέγεθος.

Φωτό από τα Λειβάδια της ΄Ανδρου


To καμπαναριό της εκκλησίας του Αγ. Κων/νου στα Λειβάδια της ΄Ανδρου. Αφιερωμένη σε όλες τις Λειβαδιανές και τους Λειβαδιανούς. Πάνω αριστερά διακρίνονται σπίτια από το χωριό Βραχνού. Αν κάνετε κλικ στην εικόνα θα τη δείτε στο πραγματικό της μέγεθος.

Φωτό από: admin