Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Θέματα Αλγεβρας Α ΄Λυκείου

Δείτε παρακάτω θέματα Αλγεβρας Α΄ Λυκείου στα οποία διαγωνίστηκαν μαθητές του σχολείου. Το λύκειο βρίσκεται στην περιοχή της Αν. Αττικής.


Aπουσίες μαθητών αθλητών

Δείτε παρακάτω την Υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία μπορεί να μη ληφθούν υπόψη απουσίες μαθητών που είναι ταυτόχρονα και αθλητές. Μην την ερμηνεύσετε όπως θέλετε όμως...


Στο βάθρο των νικητών η γυναίκα τούτη...


Τούτη ηγυναίκα που είχε τη δική της συμμετοχή στο Μαραθώνειο της περασμένης Κυριακής μη μου πείτε πως δεν έπρεπε να βρίσκεται στο βάθρο των νικητών;;; Τη φωτό πήρα από το δικτυακό τόπο in.gr

Έκθεση για τη ναυτιλία

Αναρτώ παρακάτω , για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας, το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας που αναφέρεται στη γραφή μιας έκθεσης. Φυσικά η σύνταξη της έκθεσης είναι προαιρετική.


Ωρες και ημέρες που δέχονται τους γονείς οι καθηγητές του Γυμνασίου Μαραθώνα

Δείτε παρακάτω τις ημέρες και τις ώρες που δέχονται τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών τους οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Μαραθώνα.





TEDxAthens: Δέκα ιδέες για καλύτερη εκπαίδευση

Κάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε το δημοσίευμα από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

Eθισμός των νέων από το διαδίκτυο: Απόδραση η παθολογική συμπεριφορά.

Παρακάτω διαβάστε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο της κ. Θεώνης Αποστολοπούλου που είναι Ψυχολόγος. Την κ. Αποστολοπούλου ευχαριστώ πολύ για την άδειά της να το αναρτήσω εδώ. Αρχικά το είχε δημοσιεύσει στο έντυπο "έχετε μήνυμα" της "τηλεφωνικής συμβουλευτικής υπηρεσίας" για τα σχολεία. Σύσταση προς αναγνώστες-τριες: Μην το προσπεράσετε δίχως να το διαβάσετε.


Kρύο και χτες και σήμερα.

 Χτες βράδυ στο Σ.Σ. Αγ. Στεφάνου με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 6 βαθμούς Κελσίου. Μόλις είχε έρθει το τραίνο από Χαλκίδα.


Μα κρύο και σήμερα. Μα μια ζεστή "καλημέρα" μου την είπε το ένα από τα δυό κουτάβια μου... Αν και ήταν νύχτα σαν άνοιξα την πόρτα και έρριχνε ψιλή βροχή ενώ επικρατούσε ψοφόκρυο, το κουτάβι με περίμενε έξω από την πόρτα. Συναισθήματα....Πόσοι άνθρωποι μπορούν να δώσουν;;;

Γιατί η Φινλανδική εκπαίδευση θεωρείται η καλύτερη του κόσμου;

Kάντε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης και διαβάστε το σχετικό άρθρο που βρήκα στο διαδίκτυο.